Ερώτηση είμαι ανάμεσα σε e10 και s10 αξίζει να δώσω 70€ παραπάνω η είναι σχεδόν το ίδιο;. Και μια διευκρίνιση η e10 έχει χαρτογράφηση και σφουγγάρισμα; ρωτάω γιατί στα χαρακτηριστικά πολλές φορές λένε ότι έχει και στην πράξη τίποτα.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Ερώτηση είμαι ανάμεσα σε e10 και s10 αξίζει να δώσω 70€ παραπάνω η είναι σχεδόν το ίδιο;. Και μια διευκρίνιση η e10 έχει χαρτογράφηση και σφουγγάρισμα; ρωτάω γιατί στα χαρακτηριστικά πολλές φορές λένε ότι έχει και στην πράξη τίποτα.
4 Replies
Δεν έχω την S10 για να σου κάνω σύγκριση αλλά για το άλλο σκέλος της ερώτησής σου η Ε10: Ναι, έχει λειτουργία για ξεχωριστό σκούπισμα και ξεχωριστό σφουγγάρισμα ή για σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονα. Όσο για τη χαρτογράφηση έχει και δεν έχει. Εννοώ ότι σχηματίζει και σου δείχνει τον χάρτη της περιοχής όπου εργάζεται σε πραγματικό χρόνο αλλά δεν σου δίνει την δυνατότητα διαχείρισης του χάρτη (αποθήκευση, οριοθέτηση, αποκλεισμό χώρων και ονομασία δωματίων). Ελπίζω να βοήθησα.
Η ε10 δεν εχει χαρτογράφηση. Απλά σου δείχνει στο app που πάει (μάλλον γ αυτό γράφουν ότι έχει) . Δεν τα αποθηκεύει όμως. Οπότε δεν έχει στη μνήμη το δωμάτιο. Εμένα η Ε10 με βόλεψε πάντως σε σπίτι 80τμ
Δεν έχει πολλαπλή χαρτογράφηση οπότε το ξεχνάς αν θες να καθαρίζεις κάθε χώρο διαφορετικά. Το κάνεις από την αρχή.
.
Επίσης αν το μετακινήσεις χειροκίνητα χάνει τελείως τον προσανατολισμό του και πρέπει να το πας στο φορτιστή να το πάρει από την αρχή.
.
Καθαρίζει καλά αν κάθε 30' καθαρίσματος ξεκολλάς την πλάκα σκόνης από το φίλτρο.
2 Comments
ευχαριστώ
Μπορεις να δώσεις εντολη να σκουπίσει οταν είσαι εκτος σπιτιου αφου δεν κρατάει την χαρτογραφηση;