What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
George1925

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το δίκτυο της κινητής, να δείχνει δηλαδή ότι το έχεις απενεργοποιημενο; επίσης το vo wifi δεν δουλεύει πάντα. Επίσης αν κλείσω το wifi και φύγει το vo wifi δεν έχει σήμα. Συνέχεια επανεκκίνηση, μέχρι και επαναφορά έκανα αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έβαλα και άλλη σιμ αλλά τίποτα.

Username

2 Replies

foudaristos

Είχα το ίδιο πρόβλημα χωρίς φυσικά να μπορέσω να βρω λύση.Ευτυχως η αγορά έγινε μέσω skroutz οπότε και κατόπιν αιτήματος μου για επιστροφή, το παρέλαβαν και σήμερα έλαβα μήνυμα ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα. Δυστυχώς δεν ξέρω αν τελικώς έφταιγε η συγκεκριμένη συσκευή καθώς δεν είχα σχετική ενημέρωση, πιθανότατα να μην μπήκαν καν στην διαδικασία να το ελέγξουν. Το περίεργο είναι ότι τις πρώτες 3 εβδομάδες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το σήμα, μετά άρχισε να μην έχει καθόλου σήμα.

1 Comment

George1925

Έτσι κ μένα δούλεψε λίγο και μετά πρόβλημα, το έστειλα το έφτιαξαν και τώρα δουλεύει ρολόι, πλέον το κινητό έχει νέο imei γιατί άλλαξαν όλη την πλακέτα.

Username

2 Comments

George1925

Δεν έφτιαχνε ότι και αν έκανα οπότε Έστειλα πίσω τη συσκευή στο service του καταστήματος στις 7/9 και ακόμα περιμένω

George1925

Αλλαγή πλακέτας τελικά και το τηλέφωνο πάει τρένο. Επίσης διαθέτει νέο imei (σειριακό αριθμό)

Username