Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sxoinako

Ποιες οι διαφορές ανάμεσα σε αυτήν και τής ER-CKN2-A301;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

zoulis2

Αξίζει να αγοράσεις την ER-CKL2 (με τη μπαταρία Li-ion), καθώς προσφέρει πολύ καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε βάθος χρόνου.Οι κύριοι λόγοι για να επιλέξεις την ER-CKL2 έναντι της ER-CKN2 είναι οι εξής:Γιατί να επιλέξεις την ER-CKL2Μεγαλύτερη αυτονομία: Προσφέρει 70 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας, σε αντίθεση με τα 40-45 λεπτά της ER-CKN2.Γρήγορη φόρτιση: Διαθέτει λειτουργία quick charge 3 λεπτών για ένα γρήγορο ξύρισμα αν έχει αδειάσει η μπαταρία, κάτι που δεν υποστηρίζει η ER-CKN2.Σταθερή ισχύς: Οι μπαταρίες Λιθίου (Li-ion) διατηρούν τη μέγιστη δύναμη του μοτέρ μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ οι μπαταρίες Ni-MH (της ER-CKN2) τείνουν να "πεφτουν" και να κολλάνε στις τρίχες καθώς αδειάζουν.Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: Οι μπαταρίες Li-ion δεν εμφανίζουν το "φαινόμενο μνήμης" και αντέχουν για πολύ περισσότερα χρόνια καθημερινής χρήσης χωρίς να χάσουν τη χωρητικότητά τους.Πότε να προτιμήσεις την ER-CKN2Μόνο αν η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη: Η ER-CKN2 είναι συνήθως η οικονομική (value) έκδοση της σειράς. Αν τη βρεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή και τη θέλεις απλώς για περιστασιακή χρήση (π.χ. μόνο για ταξίδια), τότε αποτελεί μια αξιοπρεπή εναλλακτική.
ai

Όνομα χρήστη