What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
George1925

Και γω μια από τα ίδια, πρόβλημα με το σήμα της τηλεφωνίας, έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις αλλά μάταια. Εννοείται ότι έχω μιλήσει με τον παροχο αλλά δεν βρίσκουν πρόβλημα. Περιμένω να το πάρουν στο service να το τσεκάρουν. Αν έχει βρει κανείς άκρη ας βοηθήσει.

Username

2 Replies

Leyteris_Eleytheriadis4430

Έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με το σήμα,,δεν έκανε επανεκκίνηση και το έχω μόλις 5μηνες......το χω στείλει στο service και μου είπαν πως θα το πάρω σε 14 εργάσιμες.

2 Comments

George1925

Τόσο παίρνει περίπου ν το τσεκάρουν και να στο ξανα στείλουν. Θα σου αλλάξουν πλακέτα λογικά όπως έγινε και σε μένα και δουλεύει ρολόι πλέον. Επίσης η συσκευή έχει πλέον νέο imei.

Ps2892

Μήπως μπορείτε να αναλύσετε το πρόβλημα ?

Username
Akis_Black6785

καλησπερα , εχω την εντυπωση οτι ειναι απο την αναβαθμιση του android .Εγω παντα το δουλευα με 2g και αν ηθελα δεδομενα το αλλαζα τωρα εχει μονο 2 επιλογες που κανει εναλλαγη μονο του προσπαθωντας να βρει καλο σημα με αποτελεσμα καιεκει που επιανα τελεια με 2g τωρα ειναι για το αναθεμα

3 Comments

George1925

Τα δοκιμασα και γω ολες τις ρυθμίσεις και επαναφορα κλπ, αλλα τιποτα, τελικα το εστειλα πισω στο service και αλλαξαν πλακετα και πλεον δουλεύει οπώς πρεπει και η συσκευη εχει νεο imei.

Ps2892

Είχατε πρόβλημα με το σήμα και την τηλεφωνια? Αν ναι τι ακριβώς?

Username