What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
2BLkey

τα VRMS σε εσάς είναι καλά του την έχετε αγοράσει

Username

2 Replies

vkaragrigoriou

@2BLkey Έβαλες 1 αστέρι λόγω θερμοκρασιών αλλά δεν μας είπες ποια ψύκτρα έχεις βάλει, ποιο κουτί χρησιμοποιείς και πόσους & ποιούς ανεμιστήρες έχεις τοποθετήσει. Το λιγότερο παραπλανητική η αξιολόγηση σου κατά τη γνώμη μου. Μια χαρά μητρική είναι για 80-90 ευρώ. Στην τελική αν την ήθελες για παιχνίδια θα μπορούσες με 10-15 ευρώ παραπάνω να πας σε ATX B550...https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/m/229_355_470/Gigabyte_or_Asus_or_MSI/f/370853_1114897/ATX-AMD-B550.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

4 Comments

2BLkey

Εχώ ψύκτρα Arctic Liquid Freezer III 240 black ( άλλαξα τους ανεμιστήρες απο p12 σε p12max)
ανεμιστήρες 4 (δύο p12max, δύο p12)
Κουτί Aerocool Rift
vga 6600 rx
cpu 5600
και σε idle έχει 75 και με ελαφριά χρήση 80 βαθμού με 23 βαθμού στο δωμάτιο

2BLkey

Eσύ έχεις την μητρική? μόνο παραπλανητική δεν είναι η αξιολόγηση μου εγώ κρίνω βάσει τον προδιαγραφών που αναφέρει η Gigabyte (Digital pwm Design low temp vrm και η amd για το Β550 και βάσει του επεξεργαστή σε άλλη μητρική ( b450 ds3 gigabyte με υβριδικά vrm) το ίδιο σύστημα έχει 45 βαθμούς vrm, οτί είναι Β550 που εννοείται οτι είναι και για overclok. Αν ήθελα για απλή χρήση θα πήγαινα και σε Β520 για 75 watt max κατανάλωση, έπρεπε να ήταν το πολύ 80 βαθμούς vrm στα παιχνίδια.

vkaragrigoriou

Είναι γνωστό ότι οι micro-ATX υπερθερμένονται πόσο μάλλον κατά την ώρα του gaming. Η Gigabyte μπορεί να διαφημίζει παππάδες ωστόσο αυτό έπρεπε να το γνωρίζεις πριν γράψεις την αξιολόγηση σου. Σε δουλειά απο το σπίτι (10 chrome tabs, 2-3 Word και άλλα 2-3 πολύ ελαφρυά προγράμματα με ένα κουτί των 20 ευρώ και 5 ανεμιστήρες + stock cooler η θερμοκρασία ποτέ δεν ξεπέρασε του 70 βαθμούς σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό άρα το 80 under load + κλιματισμό (για να αναφέρεις 23 βαθμούς) το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό προσωπικά, για micro-ATX, ξαναλέω.

Ryzen 6 5600G - AutoOC: ON με τη συγκεκριμένη μητρική 6 μήνες.

2BLkey

Αναφέρω ότι έπρεπε να έχει 80 βαθμούς 111 είχε και δεν χρησιμοποίησα κλιματισμό για ήταν Φεβρουάριος. αναφέρω επίσης ότι το ίδιο σύστημα με μητρική ( b450 ds3 gigabyte micro-ATX) έχει 45 βαθμούς στα vrm και έχω χρησιμοποιήσει micro-ATX αρκετές φορές και δεν νοείται να μην λειτουργεί με το πιο basik επεξεργαστή (5600) δεν αναφέρθηκα για τον 5900 πχ που είναι φυσιολογικό να μην λειτουργεί αν θες για γραφείο σου ανέφερα ότι πας και σε Β520 για αυτό υπάρχει.(αφού η Gigabyte μπορεί να την διαφημίζει σαν Β550 και τελικά είναι στην ουσία Β520 παππάδες που τελικά δεν ισχύουν, χάνει την αξιοπιστία της και γι' αυτό παίρνει χαμηλή αξιολόγηση.

Username
vagman_tech

Ναι μια χαρά είναι, για δουλειά γραφείου δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα στις θεμοκρασίες. Τώρα αν αναφέρεσαι σε παιχνίδια δεν γνωρίζω. Ωστόσο, είναι χειμώνας ακόμη, θα δείξει και το καλοκαίρι για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

Username