Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Raptoras

H λυση για vodafone Ρυθμίσεις->Δίκτυο και διαδίκτυο->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας->Vodafone->ονόματα σημείων πρόσβασης->VF Internet-> κι εκει που λεει Τυπος ΑΡΝ γραφουμε default,dun και το αποθηκευουμε και δουλευει μια χαρα το to hotspot

Όνομα χρήστη
ARKOYMANHS_Kostas

Η λύση σχετικά με το hotspot που δεν δουλεύει με vodafone είναι η εξής, τουλάχιστον για μένα δούλεψε :πάμε ρυθμίσεις, δίκτυο και διαδίκτυο, δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, vodafone GR, ονόματα σημείων πρόσβασης και εκεί αφήνουμε μόνο το vf internet, τις άλλες 2 επιλογές τις διαγράφουμε επιλεγοντας τις 3 τελείες πάνω δεξιά και πατώντας διαγραφή apn,σε εμένα δούλεψε αμέσως ούτε επανεκκίνηση δεν χρειάστηκε, τη λύση τη βρήκα στο ίντερνετ ψάχνοντας, αν για κάποιο λόγο θέλετε να τα επαναφέρετε (θα χαθεί όμως βέβαια η δυνατότητα του hotspot με τη vodafone) επιλέγουμε ρυθμίσεις, σύστημα, επαναφορά επιλογών, επαναφορά ρυθμίσεων κινητής τηλεφωνίας, vodafone GR, επαναφορά ρυθμίσεων.

1 Σχόλιο

Raptoras

Ρυθμίσεις->Δίκτυο και διαδίκτυο->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας->Vodafone->ονόματα σημείων πρόσβασης->VF Internet-> κι εκει που λεει Τυπος ΑΡΝ γραφουμε default,dun και το αποθηκευουμε και δουλευει μια χαρα το to hotspot

Όνομα χρήστη
Stavros_Sam4715

Για Vodafone κάνε τις εξής ρυθμίσες:
Ρυθμίσεις->Δίκτυο και διαδίκτυο->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας->Vodafone->ονόματα σημείων πρόσβασης->VF Internet->(επιλογή με "tap")->τύπος MVNO->IMSI.

1 Σχόλιο

nikotsito

I have been trying to work this out for months, since I bought my Motorola g32 and just like that I came across your answer!

Thanks man!!! ??

I worked just fine ? for me!

Όνομα χρήστη