Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kiriakos114

Ρε παιδια οι περισσοτεροι τον βγαζεται αχρηστο επειδη δεν μπορειτε να συνδεστε το wi fi. Θα μιλησει κανεις για το αν βουλωνουν συχνα οι κεφαλες του η τα σωληνακια? Τι γινεται με την εγγυηση, αφου ειναι εισαγομενος απο ανεξαρτητο εμπορο και οχι απο την Canon Hellas? Aυτα εχουν σημασια. Και επ ευκαιρια ξερετε αν του ταιριαζει ενα καλωδιο συνδεσης USB απο τον printer της ΗP 4615 που ειχα η πρεπει να γορασω αλλο? Οσο για το wi fi ο εκτυπωτης πρεπει να ειναι διπλα στο router αλλιως θα εχετε συνεχεια προβληματα.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

zacharias_floros

Εχει όντως μεγάλο πρόβλημα με το wifi. Απο βούλωμα ποτέ, η διάρκεια των μελανιών ειναι όσο δηλώνει και ακομα μεγαλύτερη. Για σέρβις και εγγύηση δεν γνωρίζω καθως δεν χρειάστηκε μεχρι τωρα. Αλλα για τα λεφτά του η αξια ειναι ειναι extreme!

Όνομα χρήστη
lepa77

Εγώ πάλι συνδέθηκα σχετικά εύκολα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται τελικά. Τα usb καλώδια είναι ίδια. Δε βλέπω λόγο να μην κάνει.

Επίσης τον χρησιμοποιώ για μαζικές εκτυπώσεις καταλόγων. Έχω χρησιμοποιήσει πολλούς canon της ίδια κατηγορίας γιατί με βολεύουν. Θέμα με σωληνάκια και κεφαλές δεν είχα ποτέ!! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην αδειάσει το tank από μελάνι γιατί σαν να γίνεται εισαγωγή αέρα και πέφτει η ποιότητα εκτύπωσης. Λύνεται εύκολα βέβαια με το software , κάνοντας βαθύ καθαρισμό κεφαλών και έγχυση μελανιού αλλά σου τρώει περίπου το 20% του tank.

Τέλος σχετικά με την εγγύηση, είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν, ανεξαρτήτως από ποιον έχει γίνει η εισαγωγή. H canon συνεργάζεται με μια εταιρία που σου παρέχει service και εγγύηση (infoquest νομίζω). Αν καλέσεις την canon θα σου πουν. Απλά να ξέρεις πως αν κάνεις μαζικές εκτυπώσεις, όπως εγώ, η εγγύηση είναι για 2 χρόνια Ή για 30.000 (νομίζω) εκτυπώσεις. Το γράφει δυστυχώς με σαφήνεια στην εγγύηση που το συνοδεύει στη συσκευασία. Το software του εκτυπωτή έχει έναν μετρητή που μετράει τον αριθμό των εκτυπώσεων, οπότε αν τις υπερβείς πριν τα δύο χρόνια η εγγύηση λήγει!

Ελπίζω να βοήθησα.

Όνομα χρήστη