What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Ioanna_M2312

Υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει και να μου πει τι κάνω λάθος και μου πετάει νερό στα ρούχα?

Username

3 Replies

Cleverproducts.gr

Καλησπέρα, μπορείτε να μας διευκρινίσετε αν κατά τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος το έχετε σε όρθια ή ξαπλωτή θέση? Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει θέλουμε μερικές έξτρα πληροφορίες.
Σας ευχαριστούμε πολύ,
Με εκτίμηση η ομάδα του Cleverproducts.gr

1 Comment

Username
Christina_Zygakis

Την έχω βρει την απάντηση στο γρίφο! Βασικά, έχει να κάνει με όλες τις συσκευές που λειτουργούν με ατμό και έχουν βαλβίδα. Αν προσέξετε, στο δοχείο νερού λίγο πιο κάτω από το "max" υπάρχει ένα στρογγυλό σαν τρύπα. Αυτό είναι η βαλβίδα και η στάθμη του νερού που βάζουμε δεν πρέπει να τη φτάνει (το πολύ να τη φτάνει στη μέση, αλλά ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ). Αν το νερό περάσει τη στάθμη της βαλβίδας, τότε θα μας πετιέται πάνω στα ρούχα. Επί τη ευκαιρία, μόλις τελειώσετε το σιδέρωμα, αφαιρέστε αμέσως το δοχείο νερού και αδειάστε το (είναι αρκετά ασφαλές). Μια φορά που δεν το έκανα, γύρισα και βρήκα την επιφάνεια που είχα αφήσει το σίδερο λούτσα ... ????

Username
alessandropargyros

οταν ξεκιναει, αν δεν έχει πιάσει θερμοκρασία το νερό δεν εξατμίζεται αμέσως και αντί να βγει ατμός βγαίνει ατμός με σταγόνες νερού, απλά πατά το πριν το στρέψεις στα ρούχα για να πιάσει θερμοκρασία. αν το κάνει συνέχεια ίσως ζητά αντικατάσταση.

Username