What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Xanthiotis_Techmaniac

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Εχω το Ipad 11 Α16 (2025) το οποίο βγήκε φέτος. Ταιριάζει σε αυτή τη θήκη, το έχει κάποιος ? Η εναλλαγή απο US Αγγλικά σε Ελληνικά υπάρχει ? Δηλαδη τα πλήκτρα οπως πχ το C αντιστοιχει στον ελληνικό το Ψ ? Επίσης η μπαταρία του πληκτρολογίου φορτίζει με καλώδιο φόρτισης κινητου ή μπορείς να την αλλάξεις όταν πλέον δεν ειναι λειτουργική? Είμαι ανάμεσα σε αυτή και αυτή https://www.skroutz.gr/s/57457825/Nillkin-Bumper-Flip-Cover-Anthektiki-me-Pliktrologio-Mayro-iPad-Pro-2024-11.html#description αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η τόσο μεγάλη διαφορά στο κόστος.

Username

1 Reply

spyroskremmydas21

Καλησπέρα και καλή χρονιά, αναφέρεται και πάνω στο κουτί της θήκης πως η συγκεκριμένη θήκη κάνει και για το iPad 10ης γενιάς αλλά και για το iPad 11ης γενιάς (ή Α16 όπως συνήθως αναφέρεται). Η εναλλαγή γίνεται άμεσα από Αγγλικά σε Ελληνικά καθώς στην πάνω πάνω σειρά του πληκτρολογίου βρίσκονται τα function keys και έχει ένα ξεχωριστό function key που είναι αποκλειστικά για την αλλαγή της γλώσσας (έχει το εικονίδιο μιας υδρόγειου σφαίρας πάνω). Το αγγλικό c αντιστοιχεί στο ελληνικό ψ παρόλο που αυτό δεν φαίνεται πάνω στο πληκτρολόγιο, αυτό αποτυπώνεται μια χαρά κατά την πληκτρολόγηση.

Ελπίζω η απάντηση μου να σε βοήθησε :-)

1 Comment

Xanthiotis_Techmaniac

Ευχαριστω πολύ Σπύρο εισουν κατατοπιστικος σε ολα μου τα ερωτήματα. Καλή χρονια!

Username