Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
tag-ar

Αν έπρεπε να επιλέξετε ένα εκ των HD600, 650, 660 & 660S2 , προτίστως για μουσική (Rock/Metal, συνδιάζοντας και το "WΟW Factor" όταν χρειάζεται σε χαμηλές) και δευτερευόντως (μη πω τριτευόντως) Gaming, σε ποιο θα πηγαίνατε για την πιο ολοκληρωμένη ηχητική εμπειρία; Αξίζει η διαφορά σε κόστος των HD660S2;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, ευχές για καλές γιορτές και υγεία σε όλους!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Tripokaridos/Head-fi

Καλες γιορτες φιλε μου, για Rock Metal θα ελεγα τα καλυτερα ειναι τα HD650 μιας και ειναι τα ποιο σμουθ και σε γρηγορα κομματια και κακες ηχογραφησεις ειναι ( κατα την γνωμη μου τα ποιο forgiving ) .
Σε θεμα Gaming εχει να κανει με το τι Games ? Αν σε ενδιαφερει το Imaging τοτε τα HD 660s + 660s2 εχουν το καλυτερο Imaging + separation, δλδ για Competative games που θες να ξερεις απο που ερχεται ο ηχος τοτε σε ενδιαφερει το Imaging, Αν ειναι για Signle Player games και θες το WOW factor τοτε θες μεγαλο Sounstage και μπασο , τοτε το HD660s2 + 660S ομως η σειρα αυτη δεν εχει μεγαλο Soundstage ουτε το μπασο που εχει πχ ενα Beyerdynamic open back , η ενα AKG ( Υπαρχουν αρκετα μοντελα και φευγουμε απο το θεμα μας) .
Αν ηταν να διαλεξω ενα ακουστικο που να τα κανει ολα απο την HD6 line ισως ηταν το HD 660s2 ( αν και δυστηχως υπαρχουν στιγμες που μου λειπουν τα φωνητικα που εχουν τα HD 600 που ειναι τοσο μπροστα και βουτυρενια ...Τι να πω προσωπικα τα εχω ολα οποτε δεν εχω μπει στην σκεψη ποιο θα κραταγα . Οποτε πρεπει να ξεκαθαρισεις τι ακριβος θες να κανεις ,πχ τα 650 Εχουν περισσοτερο Mid bass απο τα 660s2 και σε ορισμενα κομματια νομιζεις οτι εχουν περισσοτερο μπασο, τα 660s2 εχουν περισσοτερο Low End και σε κομματια που πανε πολυ χαμηλα εκει ναι ακους διαφορα... Πχ Electro, Dance , EDM εκει ναι τα 660s2 θα ακους διαφορα , αλλα σε κομματια Rock και μαλιστα παλιες ηχογραφησεις ισως τα 650 να ακους περισσοτερο μπασο λογο του mid bass τους .
Οποτε για εσας ... θα ελεγα η HD 650 η 660s2 ( αν ειναι και για Gaming σιγουρα 660s2 λογο imaging ) . Τωρα αν αξιζει η Διαφορα ??? Αυτο ειναι σχετικο σιγουρα ολα εχουν το ιδιο DNA και Sound Signature και αυτα που γραφω εχουν να κανουν με διαφορες που καταλαβαινει καποιος που τα ακουει καθε μερα και διπλα διπλα για μηνες η χρονια... Τα Sennheiser HD6 ειναι μια σειρα που ΔΕΝ σπαει ΔΕΝ χαλαει , σε αντιθεση με τα Planar και μπορειτε να βρειτε σε πολυ καλες τιμες και used , απλα θα βγαλετε τα μαξιλαρακια και θα δειτε μεσα την Μεβρανη και το Coil , τα HD 600,650 εχουν κοκκινο coil, τα 660s Εχουν μπλε και τα HD660s2 εχουν κοκκινο αλλα με φιλτρο μεταλικο απο πισω οπως τα 660s . Επισης τα HD 6 Ειναι απο τα λιγα ακουστικα που εχουν 99.9% balanced Drivers ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις καποιο που να ακουγεται η μια πλευρα περισσότερο απο την αλλη . Με λιγα λογια ειναι ακουστικα για μια ζωη . Επισης θα πρεπει να δειτε τα Μαξιλαρακια τους .... απο το 2023 και μετα φορανε καινουργια μαξιλαρακια τα οποια εχουν αλλο Foam και Αλλο σχημα και παχος ( εχω γραψει αναλυτικα σε φορουμς ) Θα πρεπει λοιπον να βγαλετε τα μαξιλαρακια και να δειτε το πλαστικο Ring απο κατω ( τα παλια εχουν ΜΑΥΡΟ πλαστικο) ( τα καινουργια εχουν ΔΙΑΦΑΝΟ πλαστικο) Για ολα ... θες καλο ενισχυτή και αν ειναι και Balanced ακομα καλυτερα. εναν Fiio K5pro K7 το λιγοτερο .

2 Σχόλια

tag-ar

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε! Με κάλυψε πλήρως η απάντηση σας! Κάτι μου λέει πως σε βάθος χρόνου θα πάρω κι εγώ όλη τη σειρά!

Όνομα χρήστη