Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ilias_Stefanidis20

Χαίρεται, σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη βρύση και θα ήθελα την άποψη κάποιου που την έχει αγοράσει και την χρησιμοποιεί στο σπίτι του, ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Andreas Andreopoulos

Η συγκεκριμένη μπαταρία είναι πολύ βολική στη χρήση. Έχει όμως δύο μεγάλα μειονεκτήματα. Πρώτον, είναι αδύνατο να βιδωθούν τα σπιράλ που συμπεριλαμβάνονται με οποιοδήποτε κλειδί διότι όταν βιδώσεις το ένα, λόγω του στενού "ποτηριού" της βάσης δεν έχεις πρόσβαση στο παξιμάδι για να βιδώσεις το δεύτερο. Προφανώς είναι κακός ο σχεδιασμός. Ο μόνος τρόπος είναι η αγορά άλλων σπιράλ με μακρύτερο μεταλλικό στέλεχος που τα παξιμάδια τους βγαίνουν έξω από το ποτήρι της βάσης (Leroy, στα 8 ευρώ περίπου τα δυο αν θυμάμαι καλά). Οι οδηγίες τοποθέτησης που περιλαμβάνονται, όχι απλώς δεν βοηθούν αλλά παραπλανούν κιόλας! Η τεχνική υποστήριξη από την εταιρία που κάλεσα για το συγκεκριμένο θέμα ανύπαρκτη, δεν είχαν ιδέα του προϊόντος εμπορεύονται και με παρέπεμψαν σε υδραυλικό.
Δεύτερον, η βρύση δεν περιστρέφεται, όπως αναφέρεται, παρά μόνο αν ξεβιδώσεις μια άλεν βίδα στο πάνω μέρος της βάσης. Πάλι δεν υπάρχει κάτι στις οδηγίες κι έτσι επειδή το θεώρησα επισφαλές μήπως αρχίζει να στάζει την κράτησα βιδωμένη. Λειτουργικά, επειδή η βρύση είναι εύκαμπτη η μη περιστροφή δεν αποτελεί πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα.

Όνομα χρήστη