ρε παιδιά όταν μιλάω σε κλήση..χωρίς να το θέλω φυσικά πατιεται μόνη της , μάλλον από το αυτί η σιγαση (που είναι στο μενού). και με έχει σπάσει τα νεύρα.. διορθώνεται αυτό με κάποιον τρόπο;
σας ευχαριστώ!
See in detail the terms of use for the Product Questions
ρε παιδιά όταν μιλάω σε κλήση..χωρίς να το θέλω φυσικά πατιεται μόνη της , μάλλον από το αυτί η σιγαση (που είναι στο μενού). και με έχει σπάσει τα νεύρα.. διορθώνεται αυτό με κάποιον τρόπο;
σας ευχαριστώ!
2 Replies
προσωπικά δεν είχα ποτέ το πρόβλημα να πατάω τη σίγαση με το αυτί, αλλά το θέμα με το auto-rotate με έβγαζε τόσο εκτός εαυτού που το απενεργοποίησα... Δεν υπήρχε ελπίδα. Πάντως και εγώ 3 μοντέλα που είχαν στάθηκαν στο ύψος τους σαν αντικατάστατες. των Huawei... Πώς έχασαν τόσο πολύ τον δρόμο τους ...
Αυτό δυστυχώς είναι συνηθισμένο πρόβλημα με τα Xiaomi εδώ και τουλάχιστον 7 χρόνια που τα χρησιμοποιώ εγώ, Έχουν περάσει 4 διαφορετικά μοντέλα από τα χέρια μου από το 2016 και δυστυχώς μου το έκαναν όλα. Αυτό που το σηκώνεις από το τραπέζι και κάνει rotate δεξιά-αριστερά και δεν μπορείς να πετύχεις το κουμπί, σου το κάνει? Κι αυτό είναι ένα μοναδικό feature αυτής τη εταιριάρας...