Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Georgiosp17

Παιδιά αξίζει να το αγοράσω για Χριστούγεννα?Η να περιμένω για κάποιο άλλο budget τηλέφωνο?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vladis 10

Καλησπερα,αν εχεις υπομονη περιμενε την σειρα Xiaomi 13T\13Tpro βεβαια το pro ακομα κανει 600+ αλλα το απλο 13T τις γιορτες ισως κατεβει και κατω απο τα 400 ευρω,αν ειναι το μπατζετ σου εκει γυρο

3 Σχόλια

Georgiosp17

καλησπερα φιλε μου και καλη χρονια μια ερωτηση,βλεπω εχει βγει το poco m6 pro,σε θεμα φωτο και βιντεο ειναι καλυτερο απο το note 9s που εχω τωρα?Θελω μια ουσιαστικη αναβαθμιση απλα με εχουν μπερδεψει τα reviews στο youtube

vladis 10

Kαλησπερα φιλαρακι,ναι το m6 pro ειναι μια καινουρια συσκευη, τωρα απο το note 9s δεν θα δεις και τρομερες διαφορες,αλλα θα δεις κατι ομως..γιατι βλεπω εχουν και τα 2 ιδιο αισθητηρα στην βασικη τους καμερα,απλα στο m6 pro θα εχεις το OIS (σταθεροποιητη εικονας)οποτε βοηθαει αυτο..
Αν επιλεξεις το m6 pro θα δεις σε ολα διαφορες (οχι τρομερες) π.χ σε καμερα,σε ταχυτητα,φορτιση,οθονη,πιο πολυ μαλλον διαφορα θα δεις στην οθονη εχει Amoled η καινουρια συσκευη.. Για ακομα καλυτερες συσκευες θα πρεπει να πας στην σειρα Xiaomi 13T η στα καινουρια Redmi Note 13 Pro..

Όνομα χρήστη