What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
evridiki20101951

Γεια σας. Με βάση τις μετρήσεις του size chart το μέγεθος που συστήνεται για εμένα είναι το XS (53-54 cm) το κεφάλι μου είναι 53cm και το Small size πάει στο 55-56 cm. Το κράνος που έχω ήδη άλλης μάρκας είναι Small size. Σε περίπτωση που δεν μου κάθεται σωστά μπορεί να γίνει αλλαγή;

Username

3 Replies

Antreas_Nto

Στην αρχή μπορεί να σου φανεί λίγο μικρό αλλά δεν είναι θα εφαρμόσει πάνω στο κεφαλή σου όσο το φοράς.. τώρα βάση λογικής θα πρέπει να στο αλλάξουν αν δεν σου κάνει αλλά δεν γνωρίζω αν στο αλλάζουν

Username
Antreas_Nto

Εγώ σου λέω να πάρεις ίδιο νούμερο με το προηγούμενο σου κράνος.. αυτό έκανα και γώ όταν πήρα τη συγκεκριμένη και ήταν σωστό το νούμερο

Username
Antreas_Nto

Για να σε Ευκολύνω… έχω Τρις μήνες που το αγόρασα… πήγα και γώ βάση μεγέθους από το προηγούμενο κράνος που είχα που μην νομίζεις ότι ήταν και τίποτα τρελό.. ένα όμορφο απλό κράνος με 70 ευρο.. είδα πίσω τι νούμερο είναι και έτσι παράγγειλα το συγκεκριμένο.. όσο αφορά το μέγεθος είναι πολύ ευχαριστημένος.. στην αρχει μέχρι να εφαρμοστή πανό στο κεφάλι σου μπορεί να σου φάνει λίγο μικρό αλλά δεν είναι.. κατά την δική μου γνώμη πήγαινε βάση μεγέθους του προηγούμενου σου κράνος.. τώρα όσο αφορά την αλλαγή δεν ξέρω αν γίνεται αλλά λογικά βάση λογικής θα πρέπει να γίνεται

Username