Γνωριζει κανεις αν και πως μπορω να φτιάξω φακέλους με τα ηχητικα μου/ηχογραφησεις καθώς και τα βιβλία μου απευθειας στο κινητο ? Μονο με τις εικονες το εχω καταφερει.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Γνωριζει κανεις αν και πως μπορω να φτιάξω φακέλους με τα ηχητικα μου/ηχογραφησεις καθώς και τα βιβλία μου απευθειας στο κινητο ? Μονο με τις εικονες το εχω καταφερει.
2 Replies
Τώρα αν εννοείς τα ηχητικά σου voice recordings να αποθηκεύονται κατευθείαν σε έναν φάκελο της επιλογής σου, αυτό δεν γίνεται. Από default οι ηχογραφήσεις αποθηκεύονται στον φάκελο που δημιουργεί η samsung, voice recordings. Πρέπει αφού έχουν δημιουργηθεί να τα μεταφέρεις με το χέρι. Αν θες κατι άλλο εδώ ειμαι.
4 Comments
Δεν με νοιάζει ν αποθηκεύεται αυτόματα αλλά να το κανω εγώ μετέπειτα με το χέρι,όμως ούτε αυτό μπορεί να γινει για δικούς μου φακέλους. Μπορώ να τα μεταφέρω μόνο στους 4-5 φακέλους που δημιουργεί τ κινητο , αλλά δεν μπορώ να φτιάξω νέο φάκελο δικό μου για να τα μεταφέρω σ αυτον
Files>Internal Storage> 3 βουλιτσες πανω δεξια>create new folder
Οκ φίλε το βρηκα όλως είπες. Έμπαινα από τις κατηγορίες αρχείων γ αυτο δεν έφτιαχνε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.
Ναι το καταλαβα, για αυτο σου εγραψα Internal storage. Δεν εγινε κατι, χαρηκα αν βοηθησα.