What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Taxiarchis_Giannikos

καποιος που εχει και τα δυο s23 ultra κ s24 ultra να μας πει μια γνωμη ποια ειναι η καλυτερη επιλογη και αν οι διαφορες αξιζουν την διαφορα στην τιμη

Username

1 Reply

Alexander Omar

Προσωπικά δεν αξιζουν ιδιαίτερα οι διαφορές. Εχω το s23U και με τον ξάδερφο μου που πηρε το s24U προπαραγγελια. Κατσαμε και τα βαλαμε δίπλα δίπλα για την πλακα. Ταχύτητα και μπαταρία πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαινεις διαφορα. Ναι εχει μερικες μικρό λειτουργίες κυκλωσε αντικείμενο και στο βρίσκει σε φωτο. Η μεταφραση live δεν μας ενθουσιασε. Η καμερα προσωπικα προτιμαω το s23U επειδη δουλευω ΠΟΛΥ το 10x zoom. Αλλα δεν ξερω πως καταφεραν με φακο 5x zoom να βγαλουν τόσο καλη ευκρίνεια σε υψηλό zoom με το s24U που σε καποιες περιπτώσεις ειναι καλυτερο απο το S23U αν οχι τις περισσότερες απ'οτι ειδαμε. Τα γράμματα και τα μικρά texture ειναι καλύτερα. ΑΓΑΠΗΣΑ την flat οθόνη. Αλλα για την διαφορά τιμης, και οι 2 αποφασισαμε οτι δεν αξιζει. Τιποτα το ιδιαίτερο απο improvements, απλως ο ξάδερφος μου ερχόταν απο πολυ παλιο S10 και ηθελε κατι καλο, τα εσκασε.

1 Comment

Taxiarchis_Giannikos

να σε καλα για την απαντηση αδερφε... και γω απο παλιο και φτηνο ερχομαι redmi note 9 pro, πανω κατω τα ιδια ειναι οπως ειπες και συ απ οτι βλεπω στα review , δυο πραγματα με κανουν να γερνω προς το s24 1) η flat οθονη μου μοιαζει πολυ περισσοτερο βολικη και σε θεμα θηκης τζαμιου δεν θα εχει θεμα να το πεταει νομιζω, και 2) πιστευω οτι στα επομενα update θα ανεβει κ αλλο η φωτογραφια .για το AI δεν με ενδιαφερει καθολου πολυ φασαρια για το τπτ.

Username