Γνωριζει κανεις αν και πως μπορω να φτιάξω φακέλους με τα ηχητικα μου/ηχογραφησεις καθώς και τα βιβλία μου απευθειας στο κινητο ? Μονο με τις εικονες το εχω καταφερει.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γνωριζει κανεις αν και πως μπορω να φτιάξω φακέλους με τα ηχητικα μου/ηχογραφησεις καθώς και τα βιβλία μου απευθειας στο κινητο ? Μονο με τις εικονες το εχω καταφερει.
2 Απαντήσεις
Τώρα αν εννοείς τα ηχητικά σου voice recordings να αποθηκεύονται κατευθείαν σε έναν φάκελο της επιλογής σου, αυτό δεν γίνεται. Από default οι ηχογραφήσεις αποθηκεύονται στον φάκελο που δημιουργεί η samsung, voice recordings. Πρέπει αφού έχουν δημιουργηθεί να τα μεταφέρεις με το χέρι. Αν θες κατι άλλο εδώ ειμαι.
4 Σχόλια
Δεν με νοιάζει ν αποθηκεύεται αυτόματα αλλά να το κανω εγώ μετέπειτα με το χέρι,όμως ούτε αυτό μπορεί να γινει για δικούς μου φακέλους. Μπορώ να τα μεταφέρω μόνο στους 4-5 φακέλους που δημιουργεί τ κινητο , αλλά δεν μπορώ να φτιάξω νέο φάκελο δικό μου για να τα μεταφέρω σ αυτον
Files>Internal Storage> 3 βουλιτσες πανω δεξια>create new folder
Οκ φίλε το βρηκα όλως είπες. Έμπαινα από τις κατηγορίες αρχείων γ αυτο δεν έφτιαχνε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.
Ναι το καταλαβα, για αυτο σου εγραψα Internal storage. Δεν εγινε κατι, χαρηκα αν βοηθησα.