What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
serebbi

Δε με τρελαίνουν τα κινητα.
Εχω όμως μια απορία. αυτά τα κινητά δε βγαίνουν κάθε χρόνο σωστά; Ερώτηση προς αυτούς που το αγοράζουν κάθε χρόνο, δίνεται κάθε κάθε χρόνο 1500ρυρως;βη το πουλάτε και κολλάτε τα υπόλοιπα

Username

1 Reply

vagelis_sot

Η απάντηση είναι απλή! Κάποιος που θέλει το τηλέφωνο του να έχει δυνατότητες παίρνει το καλύτερο για να του παρέχει δυνατότητες για περισσότερο χρονικό διάστημα και το προσέχεις σαν τα μάτια του γιατί το θεωρεί εργαλείο και όχι ένα απλό τηλέφωνο! Υπολόγισε ότι ένα τηλέφωνο που είναι στην κατηγορία top είναι απροβληματιστο για έως οκτώ τουλάχιστον χρόνια άρα του πάει 1600/8=200 το χρόνο αν του αλλάξει και δύο καλές θήκες αλλά τα προ πληρώνει! Βέβαια το να έχει δυνατότητες ένα τηλέφωνο θα σου αποφέρει κέρδος χρημάτων και χρόνου όταν γνωρίζεις τρόπους να το χρησιμοποιήσεις εδώ θα σου έλεγα ψάξου γιατί είναι πολλές οι δυνατότητες και για κάποιους έως άπειρες! Ένα τηλέφωνο τέτοιας κατηγορίας στην πενταετία σου γυρίζει από 35%έως 45% και τα λεφτά που έδωσες στην αρχική τιμή και κάποιοι το θεωρούνε αρχικό κεφάλαιο γιατί την επόμενη αγορά τους- ανανέωση σε καινούργιο! Τώρα το αν θα κάνεις ανανέωση σε καινούργια συσκευή κάθε χρόνο προκύπτει από τις ανάγκες που θα σου προκύψουν και το αν καλύπτονται με αυτή! Προσωπικά εγώ πιστεύω ότι για μία απλή χρήση αλλά έχοντας την ανάγκη να έχω κάτι πρωτοποριακό και τελευταίας τεχνολογίας πρέπει να υπολογίζει κάποιος να το παντρευτεί για έξι χρόνακια τουλάχιστον και να διαλέγει πάντοτε έκδοση με τη μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη να παρακολουθεί τις τιμές ακόμα να βάλει και το καμπανάκι για όταν θα υπάρξει κάποια σημαντική έκπτωση ανω του 30% και ταυτόχρονα να μπεις στην υποψία ότι μήπως προετοιμάζεται να βγει έκδοση με ακόμα μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη! Τώρα αν αξίζει μία τέτοια αγορά είναι προσωπική άποψη του καθένα, η δική μου είναι πώς οτι δίνεις παίρνεις και να το προσέχεις!

Username