έχω ξεκινήσει αερόβιο τρέξιμο και διατροφη για χάσιμο βάρους.αξιζει να πάρω αυτή την πρωτεινη?η πρέπει οπωσδήποτε να κάνω βάρη?ευχαριστώ.
See in detail the terms of use for the Product Questions
έχω ξεκινήσει αερόβιο τρέξιμο και διατροφη για χάσιμο βάρους.αξιζει να πάρω αυτή την πρωτεινη?η πρέπει οπωσδήποτε να κάνω βάρη?ευχαριστώ.
2 Replies
Η πρωτείνη θα σε βοηθήσει να θρέψεις τους μύες που έχεις "καταστρέψει" κατά τη διάρκεια την άσκησης μέσα στην ημέρα σου. Εφόσον δεν μπορείς να καλύψεις την καθημερινή σου πρόσληψη πρωτείνης με κανονικά φαγητό, αυτή η πρωτείνη ΝΑΙ θα σε βοηθήσει να αντικαταστήσεις κάποιο/α απο τα γεύματα που θα έτρωγες κανονικά μεσα στην ημέρα σου. Είναι καθαρή, γευστική αλλά αρκετά γλυκιά.
Αξίζει από πλευράς του να μην χάσεις μυϊκή μάζα.. Εκτός και αν καλύπτεις τις ημερήσιες ποσότητες πρωτεινης.. Εγώ έκανα το λάθος και ξεκίνησα απότομα διατροφή και περπάτημα.. Έκοψα το πολύ φαγητό και ειδικά το κρέας.. Έχασα σε 9 μήνες 35 κιλά.. Αλλά από αυτά τα σχεδόν 10 ήταν μυϊκή μάζα, μιας και δεν έπαιρνα την πρωτεινη που χρειαζόταν ο οργανισμός μου για τη διατήρηση μυών.. Κατά τ'αλλα πολύ καλή η συγκεκριμένη.. Gourmet chocolate χαλαρά!