What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
george.rl.39

Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι γνήσια; Έχω αγοράσει 3 φορές από σκρουτζ. Τις δυο πρώτες δεν είχα καμία παρενέργεια. Την τρίτη, αν φάω γάλα με δημητριακά το βράδυ με πιάνει φούσκωμα και έχω αέρια. Οφείλεται στην ποιότητα της πρωτεΐνης; Σημ. και τις άλλες φορές έτρωγα αλλά δεν είχα πρόβλημα.

Username

1 Reply

LoveRukia

Το γάλα και τα δημητριακά προκαλούν εν γενει αέρια είτε τα τρως μαζί είτε ξεχωριστά…ειδικά αν το γάλα είτε λακτόζη είτε είναι φυτικο είτε ζωικό οι περισσότεροι άνθρωποι εχουν δυσανεξια σε αυτή την τροφή και δεν το καταλαβαίνουν..Οι παρενέργειες είναι πρήξιμο στο έντερο, πόνος, αέρια κλπ. Αν έχεις τέτοιες παρενέργειες καλό ειναι να το κόψεις τελειως (μαζί με τα δημητριακά τα οποία ακόμα και στην πιο καθαρή μορφή τους περιέχουν φυτικές ίνες, οι οποίες πάλι ευθύνονται για το φούσκωμα στο εντερο και την καθυστέρηση της πέψης). Σε ανθρώπους που θέλουν να χάσουν κιλά οι φυτικές ίνες βοηθούν λόγω του ότι προκαλούν κορεσμό, ΟΜΩΣ αν το παρακάνεις κάθε μέρα θα έχεις τις ίδιες παρενέργειες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η προτεινη από τη στιγμή που καταναλώνεται μόνη της διαλυμένη σε απλό νερό δεν έχει λόγω να σου προκαλέσει θέμα ειδικά αν δεν περιέχει λακτοζη.. προσπάθησε να κόψεις τροφές που προκαλούν φούσκωμα και αέρια τουλάχιστον για να ελέγξεις καθαρά την επίδραση της πρωτεΐνης. (Μπορείς να παίρνεις τα γαλακτοκομικά σου από ένα τυρι πχ φετα είτε πρόβειο γιαούρτι το οποίο ειναι πιο εύπεπτο από τον άνθρωπο σε σχέση με το αγελαδινό , και αντί για δημητριακά να δοκιμάσεις ψωμί σταρένιο όχι ολικής (φυτικές ίνες) με βούτυρο και μέλι από έλατο η πεύκο (θυμαρίσιο κάνει καούρες σε αρκετούς) που κάνει καλό στο στομάχι πολύ πιο θρεπτικό και λιγότερες θερμίδες από οποιοδήποτε κουτί δημητριακών.

Username