Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GiorgosRP

Γνωρίζω ότι για να συνδεθεί χρειάζεται το αντίστοιχο hub. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα για το χρονικό διάστημα που το hub είναι εκτός σύνδεσης να κρατάει ο αισθητήρας στη μνήμη του τις μετρήσεις, ώστε όταν συνδεθεί το hub να υπάρχει η δυνατότητα να τις κατεβάσει στην εφαρμογή. Αν δηλαδή αποσυνδέσεις για οποιοδήποτε λόγο το hub και το συνδέσεις πάλι μετά από μερικές μέρες, οι μετρήσεις όσο ήταν εκτός το hub χάνονται; Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

GiorgosRP

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι χωρίς το hub δεν γίνεται τίποτα γιατί θα το ανέφεραν στις προδιαγραφές, αλλά η άποψη κάποιου αγοραστή που το χρησιμοποιεί ήδη, πάντα μετράει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα ήθελε κάποιος να υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των μετρήσεων offline με δυνατότητα φόρτωσής τους όταν επανασυνδεθεί το hub, αλλά εφόσον δεν γίνεται πάμε σε λύσεις του ανταγωνισμού. Το Mi Temperature & Humidity Monitor, δουλεύει άψογα, είναι φθηνό και με μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις. Προφανώς το χρησιμοποιώ σε σπίτι.

Όνομα χρήστη
Panos~

Έγώ το πήρα τέλη Νοέμβρη. Έβαλα τώρα να κατεβάσω Excel τις τιμές απο Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα και μου έχε τιμές απο 8/12 εώς σήμερα. νομίζω οτι είναι αρκετά κομπλε. σε σπίτι θα μπεί όχι σε εργοστάσιο

Όνομα χρήστη
Γιώργος_Δ

Όχι! Δεν αποθηκεύεται τίποτα. Να ξέρεις ό,τι δεδομένα βλέπεις στην εφαρμογή είναι αυτά που έχουν αποθηκευτεί στους σέρβερς της tp-link απευθείας απ' τις "έξυπνες" συσκευές σου. Αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα θα μας το έλεγε και θα μας το πουλούσε ακόμα ακριβότερα. Κοίτα σε άλλα οικοσυστήματα αν σε ενδιαφέρει η ακρίβεια δεδομένων και η προσβασιμότητα.

Όνομα χρήστη