What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
xtc4unow

To πληκτρολόγιο είναι φωτιζόμενο RGB όπως είναι στην περιγραφή της εικόνας ή απλά 3 σκάλες μπλέ; Εχει 8 ή 16 GB RAM όπως γράφει στην περιγραφή;

Username

2 Replies

Skroutz_fan

Καλησπερα! Εχω αγορασει το ιδιο μοντελο απο insomnia ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ( με 11300 επεξεργαστη αντι για 11320 που ειναι αυτο), και ΝΑΙ εχει RGB πληκτρολογιο του οποιου ο φωτισμος ρυθμιζεται ΚΑΙ απο το πληκτρολογιο αλλα και απο την εφαρμογη της LENOVO με περισσοτερες επιλογες ρυθμισης( Lenovo Advantage).Στην σελιδα της εταιρειας αναγραφεται οτι υποστηριζει μεχρι 16GB RAM. Εγω τοποθετησα 2 στικ RAM των 16GB εκαστο στα 3200ΜΗΖ(συνολο 32GB) και λειτουργει μια χαρα!!!
Ελπιζω να βοηθησα!

Username
Kanibal

αυτο το μοντελο δεν ειναι το official....εχει 8gb ddr4 και δεν υποστιριζει rgb μονο ασπρα φωτιζομενα πλικτρα αλλα αλλα μπορεις να προσθεσεις ακομα 8gb ram αμα θες

1 Comment

Skroutz_fan

Καλησπερα! Εχω αγορασει το ιδιο μοντελο απο insomnia ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ( με 11300 επεξεργαστη αντι για 11320 που ειναι αυτο), και ΝΑΙ εχει RGB πληκτρολογιο του οποιου ο φωτισμος ρυθμιζεται ΚΑΙ απο το πληκτρολογιο αλλα και απο την εφαρμογη της LENOVO( Lenovo Advantage).Στην σελιδα της εταιρειας αναγραφεται οτι υποστηριζει μεχρι 16GB RAM. Εγω τοποθετησα 2 στικ RAM των 16GB εκαστο στα 3200ΜΗΖ(συνολο 32GB) και λειτουργει μια χαρα!!!
Ελπιζω να βοηθησα!

Username