Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάποιον που είναι γνώστης. Έχω την φωτογραφική μηχανή nikon D60, αυτός ο φακός μπορεί να κουμπώσει σε αυτή την μηχανή ή θέλει μηχανή αποκλειστικά της canon; Ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάποιον που είναι γνώστης. Έχω την φωτογραφική μηχανή nikon D60, αυτός ο φακός μπορεί να κουμπώσει σε αυτή την μηχανή ή θέλει μηχανή αποκλειστικά της canon; Ευχαριστώ
1 Απάντηση
Ο Φακος αυτός είναι για Canon μηχανές με μοντουρα mount-E. Δεν μπαινει σε Nikon. Χρειάζεται ανταπτορας από Canon σε Nikon αλλά με ολα αυτά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά κυκλώματα στους νέους φακούς και στις μηχανές, κανένας δεν εγγυάται πως θα λειτουργεί ο φακός σωστά. Θα πρέπει ίσως να δοκιμάσεις διάφορους τύπους και μάρκες. Αντάπτορες βρίσκεις αρκετούς αν ψάξεις εδώ στο skroutz.gr. Επισης να σε ενημερώσω πως στα χρήματα αυτά που κοστίζει αυτός ο φακός τώρα μάλλον δεν είναι και η καλύτερη αγορά (η τιμή του δυο χρόνια πριν ήταν γύρω στα €170) οπότε αν θες να πειραματιστείς ψάξε κάποιον μεταχειρισμένο. Καλή συνέχεια
2 Σχόλια
Ευχαριστώ πολύ
Να'σαι καλά