Ποιο Xiaomi Cleaning Liquid για το πάτωμα χρησιμοποιείτε; Και από που το παραγγέλνεις;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
Τελικά βρήκες λύση? Ποιο απορρυπαντικό χρησιμοποίησες τελικά ? Είχες κάποιο πρόβλημα? Αν μπορείς απάντησε μου
Η αλήθεια είναι ότι στο φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης (που είναι σε διάφορες γλώσσες-και στα ελληνικά) αναφέρει ξεκάθαρα: "Μην προσθέτετε καθαριστικά ή απολυματικά στο δοχείο νερού".
Εγώ προσωπικά πριν την αγοράσω, έκανα έρευνα αγοράς και συμβουλεύτηκα το GLOBAL site της Xiaomi, οπου λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαριστικό μάρκας Daily Elements.
Αυτός ήταν και ο λόγος που την αγόρασα - καθαρά για να κάνει σφουγγάρισμα με καθαριστικό και όχι μόνο με νερό... (αλλιώς θα είχα πάει σε πιο φτηνή λύση ρομποτοσκούπας...)
Για να είμαι σίγουρη, λέω δεν κάνω ένα τηλέφωνο στην Xiaomi Ελλάς, για να μου το επιβεβαιώσουν? Όντως πήρα τηλέφωνο και μου ανέφεραν ότι ΔΕΝ μπορεί να μπεί καθαριστικό στον κάδο καθαρού νερού (όπως δηλαδή αναφέρει και στο φυλλάδιο με τις οδηγίες χρήσης). Συνεχίζω λοιπόν την συνομιλία με τον νεαρό υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών, λέγοντάς του ότι στο site της XIaomi global, αναφέρει ξεκάθαρα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καθαριστικό της Daily Elements και γι'αυτό την αγόρασα (αλλιώς θα αγόραζα την αντίστοιχη της Roborock-πιο ακριβή βεβαίως). Ο υπάλληλος εκεί δαγκώθηκε και δεν ήξερε τι να μου απαντήσει. Του λέω, αφού στο global site αναφέρει ότι το μοντέλο Xiaomi X10+ δέχεται καθαριστικό, για ποιο λόγο το φυλλαδιάκι αναφέρει το αντίθετο???? Και μου αναφέρει ότι "Ξερετε, το θέμα είναι ότι αν η σκούπα χαλάσει και είναι εντός εγγύησης, θα χρειαστεί να της κάνετε service. Αν ο υπάλληλος διαπιστώσει ότι έχει χρησιμοποιθεί καθαριστικό, υπάρχει περίπτωση να μην σας καλύψει η εγγύηση."
Προσωπικά δεν με καλύψε η απάντησή του, σαν να ήθελε να κρύψει κάτι. και σκέφτομαι ίσως να απευθυνθώ με e-mail στην Xiaomi Global.
Πείτε μου τώρα εσείς, να χρησιμοποιήσω καθαριστικό ή όχι? Το καθαριστικό το ΄χω βρεί στο ebay και στο aliexpress. Και μάλιστα στην περιγραφή των μοντέλων για τα οποία προορίζεται, είναι και η Xiaomi X10+. Συγκεκριμένα τα site αυτά αναγράφουν το μοντέλο ως Mijia X10+ και είναι η ονομασία του μοντέλου της σκούπας στην Κίνα, όπου ξεκάθαρα παίρνει καθαριστικό.
Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει απορρυπαντικό, έχουν να σημειώσουν κάτι?
Να το χρησιμοποιήσω? Έχει κανείς απευθυνθεί στη Xiaomi για την ίδια απορία?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό απο Κίνα https://www.aliexpress.com/i/1005004848209142.html που το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι συμβατό με την σκούπα. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο Skroutz/Ελλάδα όπως αναφέρει και κάποιος στις αξιολογήσεις.
1 Σχόλιο