Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
jimmamal

Καθαρίζει την σφουγγαρίστρα κατά την διάρκεια του σφουγγαρίσματος;
Μπορείς να ρυθμίσεις πότε να πηγαίνει να καθαρίζει την σφουγγαρίστρα π.χ. μετά από αυτό το δωμάτιο να καθαρίζεις την σφουγγαρίστρα) ή το κάνει αυτόματα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Stavros_Valianos

Τα κάνει όλα αυτόματα! Καθαρίζει τα pads κατά την διάρκεια του σφουγγαρίσματος, όποτε αποφασίσει η ίδια πότε χρειάζεται να καθαριστούν. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις εσύ κάτι.

4 Σχόλια

joannka000

Stavros_Valianos απο που αγοράζεις το απορρυπαντικο για την Xiaomi x10+ ?

Stavros_Valianos

Από το AliExpess. Μπορείς να ψάξεις έτσι - XIAOMI Daily Element Floor Cleaner. Είναι ένα μικρό μπουκαλάκι με γκρι καπάκι. Προτείνω να αγοράσεις αρκετά τεμάχια (εγώ αγοράζω 3 μαζί) γιατί θα έρθουν σε 3 εβδομάδες περίπου. Βέβαια βάζεις λίγο μέσα στον κάδο. Περίπου 1 καπάκι ανά 2-3 εβδομάδες.

Kostas_Filippoy

έχει κάπου οδηγίες πόσο υγρό να χρησιμοποιείς ανάλογα με τα σφουγγάρισματα?

Stavros_Valianos

Όχι, δεν έχω βρει κάποια οδηγία. Εγώ πάντως βάζω ένα καπάκι ανά 2 ή 3 εβδομάδες περίπου, και την χρησιμοποιώ περίπου μέρα παρά μέρα. Αυτό σημαίνει ότι... γεμίζω αρχικά τον κάδο νερού και ρίχνω ένα καπάκι υγρού μέσα. Κάνω σφουγγαρίσματα μέρα παρά μέρα, και κάθε φορά που μισοαδιάζει ο κάδος καθαρού νερού, προσθέτω μόνο νέρο. Μετά από 2 ή 3 εβδομάδες, θα προσθέσω και υγρό καθαρισμού.

Όνομα χρήστη
Nikolas_Drak_

το κάνει αυτόματα αλλά μπορείς μέσω της εφαρμογής να ρυθμίσεις ότι θέλεις σχετικά με τις ρυθμίσεις της και πότε ακριβώς να αυτό καθαρίζεται.

Όνομα χρήστη