σκέφτομαι να πάρω το σετ με 6 και 3.5 λίτρα και σκαλωνω στα δύο διαφορετικα μοντελα....το ανοξείδωτο ματ και το γυαλιστερό..τι διαφορετικό έχουν ??
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
σκέφτομαι να πάρω το σετ με 6 και 3.5 λίτρα και σκαλωνω στα δύο διαφορετικα μοντελα....το ανοξείδωτο ματ και το γυαλιστερό..τι διαφορετικό έχουν ??
1 Απάντηση
καταρχήν είναι καταπληκτική ποιοτικά οι συγκεκριμένη χύτρα είναι βέβαια πανάκριση έχω την εξάρα δεν έχει καμία διαφορά η γυαλιστερή με τη ματ απλά να ξέρεις ότι αυτές πάντα βγαίνανε γυαλιστερές όπου βρίσκει μάτ είναι καινούργιο μοντέλο αν το βρεις σε καλύτερη τιμή πάρε το ματ δεν θα φαίνονται υγρασουνιές και τα χτυπήματα αλλά δεν έχει καμία διαφορά αν έχει καλύτερη τιμή η γυαλιστερή προτίμησε τη γυαλιστερή
2 Σχόλια
απλά πρόσεξε λίγο τη βαλβίδα όχι αυτή που είναι στο χερούλι την μπροστινή σε κάποια υπάρχει περιστροφική βαλβίδα που ρυθμίζεις μία με δύο βαθμίδες ενώ η άλλη υπάρχει πιο μικρή βαλβίδα που απαλά βλέπεις όταν σηκώνεται η βαλβίδα αν έχει μία γραμμή ή δύο αναλόγως τη φωτιά που βάζεις τη δύναμη της φωτιάς ρυθμίζεις αν θες να γίνει ελαφρύ κάποιο λαχανικό ς το βράσιμο ή δυνατό αν είναι κρεατικό και κατεβάζεις η θερμοκρασία το πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι χύτρες είναι ότι δεν χρειάζεται να την έχεις δυνατά να σφυράει κατεβάζεις χαμηλά εγώ το κατεβάζω στο τρία μία επαγωγή εστία που έχω και δεν βγάζει μετά καθόλου ατμό όπως γινότανε παλιά που έβγαζε πολύ ατμό ειδικά το χειμώνα είναι πρόβλημα που είναι κλειστά θα παραθυρα
χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι η καινούργια η ματ έχουνε βάλει τη μεγάλη βαλβίδα σαν στάνταρ όχι τι παίζει μεγάλο ρόλο την ίδια δουλειά κάνουνε και οι δύο στα παλιότερα μοντέλα τι χρεώνανε πιο ακριβά αν η χύτρα είχε τη μεγάλη περιστροφική βαλβίδα αυτές είναι διαφορές