What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Rafaela Psef

βλέπω οτι η συγκεκριμένη Fissler Vitaquick δεν έχει θέση 1 και 2. Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει χύτρα. Πόσο σημαντικό έιναι να έχει και άλλες θέσεις? Διαφορετικά να κοιτάξω το άλλο μοντέλο της fissler το vitavit το οποίο έιναι και πιο ακριβό αλλά έχει και άλλες θέσεις. Επίσης βλέπω και απο tefal χυτρα με θέσεις που ειναι πιο οικονομική. Τι προτέινετε? Ευθχαριστώ!

Username

5 Replies

Username
GEORGIOS Τ

Και αυτή έχει δύο θέασης οι βαλβίδα του σηκώνεται έχει δύο γραμμές λευκές οι πρώτοι γραβού είναι να μαγειρεύεις ελαφριά λαχανικά και τα λοιπά και οι δεύτερη γραμμή όταν είναι σηκωμένη είναι για όσπρια κρέας και όλα τα άλλα εγώ βασικά πάντα χρησιμοποιώ και τις δύο γραμμές και χαμηλώνω πολύ μετά την ένταση τόσο όσο να κρατάει τη βαλβίδα στις 2 γραμμές και δεν βγάζει καθόλου ατομώ πότε δεν έχει νόημα να πάτε στην ακριβότερη είναι η είδη πάρα πάρα πολύ ακριβή η συγκεκριμένη χύτρα σε σχέση με tefal είναι σχεδόν τριπλάσια η τιμή της δεν υπάρχει λόγος να πάτε στην δύο ακριβή θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένη τόσο ακριβή αλλά όντως είναι καλή ποιότητα εγώ τη χρησιμοποιώ χρόνια αν τη βρείτε σε προσφορά σε εκπτώσεις ή κάποια καταστήματα καταδιαστήματα κάνουν άδεια προσφορά προτιμήστε την έχει τεράστια διαφορά από την κεφάλι και από τις άλλες είναι πολύ σημαντικό ότι έχει και πολύ φαρδύ πάτο 19 εκατοστά οι άλλες έχουνε 15 το πολύ 17 εκατοστά μιλάμε για την έξι λιτό οι οχτάρα είναι ακόμα πιο φαρδιά δηλαδή να φανταστείτε η έξι λίτρα fissler αντιστοιχεί σχεδόν με την οκτάρα της tefal σε πραγματικό μέγεθος

Username
zacharakisjohn

Μια χαρά είναι. Οι θέσεις δεν χρειάζονται αν κανονίσεις θερκοκρασία και χρόνο. Είχα απο όλα τα είδη.

Username
Anette_Dimou

αν εννοειτε τα δαχτυλιδια που φαινονται οταν αρχισει ο βρασμος που σηκωνετε η στρογγυλη ροδα υπαρχει

1 Comment

Username
GEORGIOS Τ

Και αυτή έχει δύο θέσεις στη βαλβίδα επαφής στην ουσία έχει δύο γραμμές στη βαλβίδα όταν ανέβει με την πίεση αν την αφήσετε σε χαμηλότερη θερμοκρασία και βλέπετε μόνο τη μία γραμμή από τη βαλβίδα είναι για λαχανικά και ευαίσθητη αν τη βάλω και στις δύο με πιο μεγάλη θερμοκρασία έχει ανέβει πιο πάνω η βαλβίδα είναι η δεύτερη σκάλα εμένα με εξυπηρετεί δεν είναι τόσο σημαντικό το ρυθμίζεις με τη θερμοκρασία στην ουσία και τη μία και την άλλη δεν αξίζει τον κόπο να πας στην πιο ακριβή

Username