Γεια σε όλους. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Στην ειδοποίηση που έρχεται από την εφαρμογή σε τι μορφή είναι; απλά κάποιο μήνυμα ή συνοδεύεται και από screenshot; Υπάρχει η δυνατότητα τέτοιας ειδοποήσης; Χρειάζετα κάποια συνδρομή;
Ευχαριστώ!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γεια σε όλους. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Στην ειδοποίηση που έρχεται από την εφαρμογή σε τι μορφή είναι; απλά κάποιο μήνυμα ή συνοδεύεται και από screenshot; Υπάρχει η δυνατότητα τέτοιας ειδοποήσης; Χρειάζετα κάποια συνδρομή;
Ευχαριστώ!
3 Απαντήσεις
Αν δεν έχεις συνδρομή, απλά κάποιο μνμα. Αν υπάρχει άτομο με συνδρομή και γνωρίζει περισσότερα, ας ενημερώσει.
Έχω 2 τέτοιες. Αν θέλεις ειδοποιήσεις πήγανε σε άλλη κάμερα, εκτός αν θέλεις να πληρώσεις συνδρομή μετά τους 3 μήνες δωρεάν ειδοποιήσεων., εγώ πήρα και μια imilab εξωτερικού χώρου και έμεινα ευχαριστημένος από τις ειδοποιήσεις της
1 Σχόλιο
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Απλά πόσο λογικό είναι να πληρώνεις μια συσκευή και να θέλει συνδρομή για να στείλει ειδοποίηση!!!! Τι κι αν είναι screenshot! Θα το καταλάβαινα αν απαιτούσε την microSd για να το κάνει...
Αλλά συνδρομή??? Δεν ζητάμε κάποια υπηρεσία! Όπως το cloud πχ....
Λειτουργία είναι!
Μεγάλη απογοήτευση!
Εγώ που δεν έχω κάνει συνδρομή σου λέω πως οπια ρύθμιση και να κάνεις, ειδοποιεί στο γάμο του καραγκιόζη ή και καθόλου, ενώ υπάρχει και sd card. Για μένα καλύτερα να πας αλλού, τελείως μάπα.