What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
z3vii

Γεια σε όλους. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Στην ειδοποίηση που έρχεται από την εφαρμογή σε τι μορφή είναι; απλά κάποιο μήνυμα ή συνοδεύεται και από screenshot; Υπάρχει η δυνατότητα τέτοιας ειδοποήσης; Χρειάζετα κάποια συνδρομή;
Ευχαριστώ!

Username

3 Replies

giannis 1711

Αν δεν έχεις συνδρομή, απλά κάποιο μνμα. Αν υπάρχει άτομο με συνδρομή και γνωρίζει περισσότερα, ας ενημερώσει.

Username
dimkonstantinidis

Έχω 2 τέτοιες. Αν θέλεις ειδοποιήσεις πήγανε σε άλλη κάμερα, εκτός αν θέλεις να πληρώσεις συνδρομή μετά τους 3 μήνες δωρεάν ειδοποιήσεων., εγώ πήρα και μια imilab εξωτερικού χώρου και έμεινα ευχαριστημένος από τις ειδοποιήσεις της

1 Comment

z3vii

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Απλά πόσο λογικό είναι να πληρώνεις μια συσκευή και να θέλει συνδρομή για να στείλει ειδοποίηση!!!! Τι κι αν είναι screenshot! Θα το καταλάβαινα αν απαιτούσε την microSd για να το κάνει...
Αλλά συνδρομή??? Δεν ζητάμε κάποια υπηρεσία! Όπως το cloud πχ....
Λειτουργία είναι! Μεγάλη απογοήτευση!

Username
giannis 1711

Εγώ που δεν έχω κάνει συνδρομή σου λέω πως οπια ρύθμιση και να κάνεις, ειδοποιεί στο γάμο του καραγκιόζη ή και καθόλου, ενώ υπάρχει και sd card. Για μένα καλύτερα να πας αλλού, τελείως μάπα.

2 Comments

dimkonstantinidis

Όταν λήξει ο δωρεάν χρόνος αναγνώρισης ανθρώπων (3 μήνες) οι ειδοποιήσεις είναι άχρηστες.

z3vii

Ευχαριστώ για την απάντηση! Πάντως χωρίς συνδρομή οι ειδοποιήσεις δουλεύουν εντάξει σε μένα. Όπως και οι συνεχόμενη καταγραφή στην microSd . Όσο για τη συνδρομή που ζητάνε για να ξεκλειδώσουν στην ουσία μια ρύθμιση και όχι μια υπηρεσία, είναι απλά απογοητευτικό....

Username