Πως γίνεται η μετατροπή της οθόνης ;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Ειναι μια διαδικασια ευκολη για καποιον που πιανουν τα χερια του και την βρισκεις με μια απλη αναζητηση στο youtube, δεν εχει σημασια για ποιο ρολοι αφου ακολουθειται η ιδια για ολα. Βασικο ειναι να ξερεις οτι ενεχει κινδυνο να καταστρεψεις το ρολοι. Την ξεκινας με γνωση οτι μπορει να αποτυχεις.Εγω την εκανα αφου αποφασισα οτι ετσι κι αλλιως μου ηταν αχρηστο με negative display αφου ειναι εντελως χαλια και σιγουρα οχι οπως το δειχνουν στις φωτογραφιες.
7 Σχόλια
ares papadopoulos το εχω δει πως γινεται polarized film που βρηκες ελλαδα??μονο φιμε βρηκα το οποιο δεν βολευει αν εχεις negative οθονη
Τετοιο φιλμ χρησιμοποιειται στα κινητα τηλεφωνα. Εγω πηρα αυτο https://www.skroutz.gr/s/26575282/LCD-Polarizer-Film-for-Huawei-P40-lite-E.html Και μην σε ανησυχει οτι ειναι φιμε γιατι ειναι το προστατευτικο αυτοκολλητο που εχει το φιλτρο απο τις δυο πλευρες του. Οταν τα αφαιρεσεις το κυριως φιλτρο ειναι διαφανο.
ευχαριστω φιλε..να σε ρωτησω ειναι αυτοκολλητο το φιλμ?θα το προσπαθησω ανοιγω ρολογια χρονια τα g shock μου γνωριζω και Module ανοιγω βεβαια αλλαγη σε πωλοτικο φιλτρο οθονης δεν εχω κανει αλλα ειδα βιντεο..Βεβαια απο την μια ειμαι και 41 βλεπω κοντα δεν εχω θεμα ειμαι και μυωπας αρα με κοντα δεν θα εχω θεμα ποτε αλλα ειναι αχρηστο το ρολοι ετσι negative υπαρχουν φορε και εγω αν δεν αναψω το φως τους δεν βλεπω την ωρα ανα ειναι σκοτεινα η με χαμηλ ο φωτισμο..
Ειναι αυτοκολλητο αλλα απο την μια πλευρα. Αυτο σημαινει οτι οταν το παρεις θα πρεπει να ανασηκωσεις το προστατευτικο αυτοκολλητο λιγο στη γωνια και απο τις δυο πλευρες για να δεις με το δαχτυλο απο που κολλαει. Να εχεις υποψιν οτι δεν κολλαει δυνατα αλλα απαλα και αυτο ειναι καλο γιατι μπορει να το κολλησεις στραβα ή να κανει φυσαλιδες απο κατω και σου δινει την ευχερεια να το διορθωσεις. Παντως απο την στιγμη που θα το κολλησεις πιανει σταθερα. Να προσπαθησεις να το βαλεις με λαβιδα για να μην αφησεις δαχτυλικο αποτυπωμα και να εχεις καθαρη την οθονη γιατι το παραμικρο κομματι σκονης θα φαινεται μετα το κολλημα σαν φυσαλιδα.
Eυχαριστω αρες για τις πληροφοριες
Ευχαριστω και καλη επιτυχια. Αν κανεις το πρωτο σου μετα θα ειναι πιο ευκολο. Εγω πλεον παιρνω και μοντελα που βγαινουν μονο με μαυρο πανελ και τα μετατρεπω. Ετσι πηρα αλλωστε και το εν λογω μοντελο.
Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω την οθόνη επακριβώς ;μπορείς να μου πεις;