Σε σχέση με το απλό μοντέλο τι διαφορές έχουν? ( Από θέμα ήχου)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Δεν έχω δει σημαντική διαφορά, ήθελα καλό μπάσο ( ακούω ηλεκτρονική μουσική κυρίως και λιγότερο metal ) όσο γίνεται σε αυτό το κόστος και οι δύο εκδόσεις το έχουν.
Το transparency είναι χρήσιμο γιατί ακούς κανονικά τους γύρω σου χωρίς να βγάλεις τα ακουστικά, η απλή έκδοση δεν έχει άλλα υπάρχει λειτουργία παιχνιδιού για χαμηλό latency στα games όπως και στην έκδοση με ANC ( low latency mode ).
Συνδέονται άμεσα με τις συσκευές και τα δύο, στις κλήσεις άψογα όπου δεν χρειάζεται να φωνάζεις για να σε ακούν ή το αντίθετο.
Εξαιρετική απομόνωση ήχου στους εξωτερικούς χώρους όπου υποστηρίζουν και τα δύο AAC codec.
Αν και δυστυχώς δεν εχω άποψη προσωπική για τα απλά T13, με βάση τα Specs και ότι έχω ακούσει από άλλους, είναι στα ίδια επίπεδα η ποιότητα ήχου και μικροφώνου, στην κατασκευή τους δεν αλλάζουν πολλά πέρα από το ότι τα απλά είναι Glossy ενώ τα T13 ANC ειναι Matte φινίρισμα. Τέλος τα απλά έχουν σύνολο 10 ώρες παραπάνω μπαταρία, αλλά τα T13 ANC έχουν ANC και Transparency, όπως επίσης και παραπάνω ρυθμίσεις από το QCY App τους.