Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς, τι στο καλό κάνω λάθος και χάνει και από το περίγραμμα νερό, πέρα από την οπή που θα έπρεπε να βγαίνει ο καφές, και να βρήκε και λύση;
Σαν κάτοχος, με εκνευρίζει και νερώνει τον καφέ.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς, τι στο καλό κάνω λάθος και χάνει και από το περίγραμμα νερό, πέρα από την οπή που θα έπρεπε να βγαίνει ο καφές, και να βρήκε και λύση;
Σαν κάτοχος, με εκνευρίζει και νερώνει τον καφέ.
3 Απαντήσεις
μήπως δε κλείνει από κάπου καλά? Δε το κάνει σε εμένα. Ίσα ίσα, και η προηγούμενη γενιά άλλα και αυτή από στεγανότητα ήταν σούπερ. Μήπως είναι ελλατωματικό?
Έχοντας αντιμετωπίσει το θέμα μερικές φορές κι εγώ, παρακολούθησα αρκετά σχετικά με το προϊόν βίντεο και τα σχόλια χρηστών σε αυτά. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι εγκλωβίζεται αέρας λόγω του χειροκίνητου pumping, που προκαλεί πίεση εσωτερικά στην συσκευή και πιεζει (ίσως υπερβολικά) τον αέρα κ το νερό προς οποιαδήποτε διαθέσιμη διέξοδο. Είναι σημαντικό στην διαδικασία να τραβάτε προς τα έξω τον μοχλό πίεσης αφού έχετε γεμίσει με ζεστό νερό την συσκευή και αφού έχετε βιδώσει το κάτω μέρος με την κάψουλα. Εγώ αντιμετωπίζω το φαινόμενο να μην μπορώ μετά, αφού έχω κάνει τον καφέ, να ανοίξω και να βγάλω την κάψουλα, εξαιτίας της πίεσης αέρα που εγκλωβίζεται εσωτερικά. Το έλυσα με το να χρησιμοποιώ μια πένσα για να ξεβιδωσω το στόμιο από όπου περιχύνεται ο καφές από την βάση που ξεβιδωνει. Επίσης, δοκιμάστε να βγάλετε και το πορτοκαλί πλαστικό που υπάρχει στην υποδοχή της κάψουλας στο κυρίως σώμα της συσκευής. Ξεπλυνετε και αφήστε το να στεγνώσει. Τα υπολείμματα σκόνης καφέ μπορεί να φράσουν την διέξοδο του νερού.