Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
vagman_tech

@IIIEonIII μπορείς πάντα να τον γυρίσεις πίσω με εγγύηση αν δεν κάνω λάθος ως ελλατωματικό εφόσον έχασε τόσο πολυ σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα! Μέσα σε 2-3 εργάσιμες θα έχεις καινούργιο δίσκο και εφόσον είναι τόσο σημαντικό για εσένα όσο αναφέρεις καλό θα ήταν να έχεις πάντα ένα δεύτερο δίσκο/μηχάνημα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

IIIEonIII

Καλησπέρα, ναι θα μπορούσα αλλά γενικά όπως θα γνωρίζει τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα θεωρούν ότι σου κάνουν χάρη όταν προκύπτει θέμα με εγγυήσεις θα μπορούσα να στείλω και κατευθείαν στη Samsung, αλλά γενικά για μένα δεν είναι και τόσο θέμα αυτή τη στιγμή... Επίσης μετά το firmware update έχει σταθεροποιηθεί οπότε δε θέλω να ασχοληθώ άλλο, καθώς λείπω σε ταξίδια αρκετό καιρό και μένει ανενεργό το μηχάνημα. Το 9-10% είναι πολύ μεν αλλά αν μείνει έτσι για τα επόμενα 5 χρόνια δε με πολυενδιαφέρει, καθώς μέχρι τότε θα έχω πάρει άλλον σίγουρα κι αυτός θα αξιοποιηθεί αλλού. Έχω πολλαπλούς δίσκους απλά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτόν για το λογισμικό, οπότε αναγκαστικά πρέπει να μπω σε διαδικασία να κάνω κλώνους κτλ.

1 Σχόλιο

vagman_tech

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες για τα μαγαζία και την βαβούρα της διαδικασίας - το γνωρίζω απο πρώτο χέρι δυστηχώς - απλός είπα να το αναφέρω γιατί έβαλες 3 αστέρια για "πρόβλημα" που:
1) λύθηκε μέσα σε 10-15 ημέρες από όταν βγήκε με firmware update
2) θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε δίσκο εταιρίας π.χ. σειρά KC της Kingston
3) δεν θεωρώ το customer support/after sales της Samsung κακο, δεν έχω ακούσει από κανέναν και ποτέ παράπονο.

Με μια-δυο ωρες δουλειας για back up + να πας ταχυδρομειο και ένα email θα περιμενες νεο δισκο με νέα εγγύηση 5ετίας και υγεία 100%. Αν είχε καταστραφεί τελείως ως δίσκος ή είχες χάσει πολύτιμα αρχεία με την πατάτα που έκαναν να το καταλάβω to 3/5...μου έκανε εντύπωση μιας και είναι οι πιο αξιόπιστοι δίσκοι εκεί έξω με διαφορά τα τελευταία 4 χρόνια που στήνω υπολογιστές π.χ. έχω sata 850 Evo με 99% υγείας στα 8 χρόνια χρήσης (12.000+ ώρες χρήσης).

Όνομα χρήστη