@IIIEonIII μπορείς πάντα να τον γυρίσεις πίσω με εγγύηση αν δεν κάνω λάθος ως ελλατωματικό εφόσον έχασε τόσο πολυ σε τόσο μικρο χρονικό διάστημα! Μέσα σε 2-3 εργάσιμες θα έχεις καινούργιο δίσκο και εφόσον είναι τόσο σημαντικό για εσένα όσο αναφέρεις καλό θα ήταν να έχεις πάντα ένα δεύτερο δίσκο/μηχάνημα.
1 Σχόλιο
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες για τα μαγαζία και την βαβούρα της διαδικασίας - το γνωρίζω απο πρώτο χέρι δυστηχώς - απλός είπα να το αναφέρω γιατί έβαλες 3 αστέρια για "πρόβλημα" που:
1) λύθηκε μέσα σε 10-15 ημέρες από όταν βγήκε με firmware update
2) θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε δίσκο εταιρίας π.χ. σειρά KC της Kingston
3) δεν θεωρώ το customer support/after sales της Samsung κακο, δεν έχω ακούσει από κανέναν και ποτέ παράπονο.
Με μια-δυο ωρες δουλειας για back up + να πας ταχυδρομειο και ένα email θα περιμενες νεο δισκο με νέα εγγύηση 5ετίας και υγεία 100%. Αν είχε καταστραφεί τελείως ως δίσκος ή είχες χάσει πολύτιμα αρχεία με την πατάτα που έκαναν να το καταλάβω to 3/5...μου έκανε εντύπωση μιας και είναι οι πιο αξιόπιστοι δίσκοι εκεί έξω με διαφορά τα τελευταία 4 χρόνια που στήνω υπολογιστές π.χ. έχω sata 850 Evo με 99% υγείας στα 8 χρόνια χρήσης (12.000+ ώρες χρήσης).