Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Vasilis_Stergiou79

χρειάζεται και ψύχτρα για pc ?

Έχω ήδη τον 980 με ψύχτρα σε ps5 που συνήθως το προτείνουν αλλά τωρα παρήγγειλα και τον συγκεκριμένο για νέο pc built σκέτο.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Vasilis_Stergiou79

Δυστυχώς δεν εχβ προλάβει να το τσεκάρω γιατί αναμένω τα μισά parts .

Όνομα χρήστη

4 Σχόλια

Vasilis_Stergiou79

Τελικά παρήγγειλα be quiet mc1 pro να είμαι σίγουρος , το built δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη είναι υπό παραγγελία , ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

vagman_tech

Τίποτα να 'σαι καλά! Πάντως αν η μητρική σου δεν διαθέτει ψύκτρα τότε καλά έκανες. Στην χειρότερη έχεις μια ψύκτρα M.2 των 20 ευρώ να κάθεται, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Καλό PC building!

Nikolaos Mark

Παίδες, συνήθως οι δυο βασικοί M.2 SSD είναι κοντά, ανάμεσα στην κάρτα γραφικών. Βάλτε έναν καλό ανεμιστήρα να κάθετε πάνω στην κάρτα ώστε να φυσάει προς τα κάτω και είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάνει θαύματα. Ο ένας μόνο μου ρίχνει κατακάρορυφα τις θερμοκρασίες από τους 2 SSD και η κάρτα γραφικών σε ελαφριά παιχνίδια, ούτε καν χρειάζεται να ανοίξει αυτόματα τους δικούς της ανεμιστήρες. Βασική προυπόθεση: O πύργος σας να κάθεται παράλληλα και όχι «κανονικά», όρθιος. Ίσα-ίσα, λιγότερη πίεση στα εξαρτήματα εφόσον αυτή είναι η σωστή τους θέση αν κρίνουμε από την μητρική. Η μητρική κάθεται οριζοντίως και όλα τα εξαρτήματα κουμπουμώνουν άψογα. Δεν θέλει μυαλο, λίγο σκέψη. Αρκεί να έχεις ένα μικρό τραπεζάκι δίπλα σου ώστε να τον έχεις από όποια μεριά θέλεις. Εγώ βλέπω μόνο το τζάμι από πάνω όπως κάθομαι και όλες οι πίσω θύρες που συνήθως είναι δύσκολα διαθέσιμες τις έχω ωσάν μπροστινές, καθώς η μητρική μου διαθέτει μόνο ένα πραγματικό USB 3.2 (20GB/s). Έχω και την κάρτα ήχου Sound Blaster AE5 Plus συνδεδεμένη με 3.5mm jack + SPDI/F και όλα μέλι γάλα.

Άσε που, οι ψήκτρες που είναι για όλους τους SSD, συνήθως αφήνουν έξω (δεν κάνουν επαφή) το πιο σημαντικό κομμάτι του δίσκου, τον ελεγκτή. Ψάξτε το λίγο και θα δείτε. Ακόμη και αυτές που έρχονται με την μητρική έχουν αυτό το πρόβλημα.

vagman_tech

Χαλάς το airflow που έχει σχεδιάσει ο κατασκευαστής του κουτιού και της κάρτας γραφικών σου έτσι, δεν αξίζει/δεν υπάρχει λόγος. Ψύχεται passively απο την ψύκτρα του και τα case fans. Επισης, προσωπικά δεν θα ξάπλωνα ποτέ το PC - γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό λες, απο άποψη αισθητικής δεν είναι καθόλου όμορφο και εννοείται πιάνει και 3πλάσιο χώρο.

Όνομα χρήστη