Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
NGRD

Έχω πάρει αυτό το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από ένα θέμα με το Bluetooth που μου ενεργοποιείτε μόνο του συνέχεια.Μηπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Aris6587

Δεν ξέρω αν αυτό θα βοηθήσει αλλά μπορείς να πας στο GPS και κράτα το πατημένο για να σε πάει στις ρυθμίσεις του GPS, εκεί λογικά θα λέει Location Mode ή Λειτουργία τοποθεσίας. Εκεί θα δεις την επιλογή συσκευή μόνο ή device only, οπότε θα επιλέξεις αυτή την επιλογή. Μετά θα επιλέξεις την επιλογή σάρωση ή scan που λογικά θα βρίσκεται ακριβώς από κάτω και θα δεις wifi scanning και bluetooth scanning, θα τα κλείσεις αν είναι ανοιγμένα.Mετά θα κλείσεις όλες τις εφαρμογές που τρέχουν από πίσω και έτσι μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. Αν δεν αλλάξει κάτι και οι επιλογές wifi scanning και bluetooth scanning είναι είδη κλειστές τότε το πρόβλημα θα μπορεί να προκύπτει είτε από σφάλμα λογισμικού είτε από προβλήματα hardware και μακάρι να το φτιάξουν σε επόμενο update.Αν δεν μπορεις να βρεις το bluetooth scanning λογικά στις ρυθμίσεις θα έχει έναν φακό, προσπάθησε να το ψάξεις εκεί.

1 Σχόλιο

NGRD

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά την είδα σήμερα την απάντηση σας.Τελικα φταίει η εφαρμογή που είχα στο τηλέφωνο για το ρολόι μου.Ευχαριστω πολύ.

Όνομα χρήστη