Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
TsGee

καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ να κάνω hard reset τον Morris?
Μετά απο αλλαγή router δεν μου αναγνωρίζει η εφαρμογή το μηχάνημα,αλλά ούτε μπορώ να το ξαναρυθμήσω (λογικά εχει κρατήσει τις παλιές ρυθμήσεις). Οταν πατάω το Wifi το μόνο που κάνει είναι ένα 4πλό μπίπ, χωρίς να αναβοσβήνει τo λαμπάκι του. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
sakiskarapanos6

Καλησπέρα φίλε, μήπως έβγαλες καμία άκρη με την σύνδεση γιατί έχω πάθει ακριβώς το ίδιο

2 Σχόλια

TsGee

Καλησπέρα και σε σενα φίλε μου.Οχι, δεν καταφερα τιποτα. Το στενάχωρο είναι οτι επικοινώνησα με εταιρεία και μου έστειλαν σε σύνδεσμο το manual της συσκευής, το οποίο όπως καταλαβαίνεις, δεν λέει τιποτα για το πρόβλημα αυτό. Θα το στείλω απο κεί να το δούν μιάς και είναι στην εγγυηση.

Όνομα χρήστη
Stelios Michailidis

Καλησπέρα. Στη θέση σου θα εσβηνα τη συσκευή από το app διαχειρισης της και θα προσπαθούσα να τη προσθέσω ξανά με τις νέες συνθήκες όπως έχει συνδεθεί ήδη το κινητό σου με το νέο router. Αν δε καθόταν αυτή η λύση μετά θα πήγαινα για λύση στην εταιρεία την ίδια όπου είναι απίστευτα εξυπηρετικοί

5 Σχόλια

TsGee

Το έκανα φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ. Δεν κατάφερα τίποτα όμως. Έχει κολλήσει μάλλον. Η λύση της αντιπροσωπίας είναι μονόδρομος απ’οτι βλέπω.

Stelios Michailidis

Λυπάμαι :(
Κάτι πρόχειρο που τώρα σκέφθηκα θα'ταν αν χρησιμοποιούσες τα ίδια gateway access credential που είχες στο παλιό router. Αν θες ενημέρωσε εδώ, πως τελικά πως το διαχειρίστικες και τι έκανες καθώς και γω την άλλη εβδομάδα αλλάζω ρουτερ :/

TsGee

Τα έχω ακριβώς ίδια. Το έκανα απο την αρχή για τις άλλες συσκευές μου, για να μήν χρειαστεί να τις ξανασετάρω.

Efthymis siskas

Τελικά βρήκε κάνεις άκρη? Έχω το ίδιο πρόβλημα διαπίστωσα όμως ότι αν τον κλείσεις τον βγάλεις από την μπριζα και τον βάλεις στην μπριζα κρατώντας το κουμπί που ανοίγει κάνει κάτι σαν hard reset αλλά δεν νομίζω να κάνει..δεν ξέρω και βαριέμαι να τον στείλω στην αντιπροσωπεία που και ο δικός μου είναι στη εγγύηση lol

Va_Mos

Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα πλέον, έλεος. Στην ουσία θα έπρεπε όταν πατάς το πλήκτρο του Wi-Fi εκτός από το 3πλό μπιπ να ανάβει και η αντίστοιχη λυχνία. Δυστυχώς ακούγεται μονο ένα 4πλό μπιπ και δεν ανάβει καθόλου η λυχνία. Και με reset, όπου σε αυτή την περίπτωση ανοίγουν όλες οι ενδείξεις, δεν λύνεται το πρόβλημα. Είναι ντροπή να μην μπορεί να υπάρχει λύση για τοσο εύκολο πράγμα και να χρειάζεται να το πηγαίνουμε στην αντιπροσωπεία

Όνομα χρήστη