Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Nikos_Oikonomou6583

στην οθονη του χειρηστηριου δειχνει 65% χθες εδειχνε 70% στη συσκευη δειχνει 57% ξερει καποιος αν χρειαζεται καποια ρυθμιση για να δειχνει το ποσοστο υγρασιας το ιδιο με τη συσκευη; σας ευχαριστω.(μηπως πρεπει να συνδεθει με το wifi);Δευτερη μερα λειτουργιας ικανοποιητικη αφυγρανση 6-6,5λιτρα νερου, 26 ωρες συνεχους λειτουργιας στην υψηλη ταχυτητα με ρυθμιση υγρασιας στο 55%.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Nikos_Oikonomou6583

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση κ λογικα το κοντρολ δινει την υγρασια ανα 5 μοναδες ,ενω η συσκευη ανα μια μοναδα,καλο ειναι αυτο τουλαχιστον.Στην εφαρμογη παντως στο κινητο δινει ακριβως οτι και η συσκευη.Ωστοσο θα κοψω ενα αστερακι για την ανακολουθια ενδειξης συσκευης-χειριστηριου,για τα υπολοιπα θα τα δουμε στη συνεχεια.Παντως θεωρω οτι το χειριστηριο θα επρεπε να δειχνει οτι ακριβως και η συσκευη!

1 Σχόλιο

Jack_Sparrow6729

Έξυπνο τηλεχειριστήριο με λειτουργία i-feel
Ο ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας υγρασίας μπορεί να ανιχνεύσει την υγρασία στο σημείο που εσείς χρειάζεστε, και αυτόματα μέσω υπερύθρων ρυθμίζει τη λειτουργία του αφυγραντήρα με βάση αυτή τη μέτρηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την υγρασία σε συγκεκριμένα σημεία, όπως στο κρεββάτι του μωρού, σε σημεία που έχετε αντικείμενα ευάλωτα στην υγρασία (όπως έργα τέχνης) κτλ.

Όνομα χρήστη
dimboud

Η απάντηση της Morris όταν τους είπα πως έχω διαφορά πάνω 10% μεταξύ συσκευής και τηλεκοντρόλ: "Είναι λογικό να υπάρχει απόκλιση στην ένδειξη αφυγραντήρα και τηλεκοντρόλ. Άλλο αισθητήρα έχει το τηλεκοντρόλ και άλλο έχει ο αφυγραντήρας, οπότε θεωρούμε φυσιολογική την απόκλιση. Αν ο αφυγραντήρας δουλεύει καλά και κάνει αφύγρανση δεν υπάρχει πρόβλημα."
Το μόνο που προς το παρόν έχω καταφέρει, είναι πατώντας +/- στο τηλεκοντρόλ παρατεταμένα είναι να παίρνει μέτρηση η συσκευή από το τηλεκοντρόλ. Όχι το ανάποδο.

Μικρό πρόβλημα όντως, αλλά είναι σημαντική απόκλιση.

Όνομα χρήστη
dimboud

To ίδιο κι εγώ, μεγάλη απόκλιση τηλεκοντρόλ και συσκευής, πάνω από 10%. Κολλημένο στο 65% το τηλεκοντρόλ.

1 Σχόλιο

Stelios Michailidis

Δε το λες και μεγάλη επιτυχία το χειριστήριο. Εμένα μου βγαζει μια διαφορά μικρή ανάμεσα στις οθόνες (χειριστηρίου / συσκευής) και φροντίζω λόγω του ifeel να έχω κοντά τα 2 μέρη, όσο δυνατόν να υπάρχει οπτική επαφή της μίας συσκευής με την άλλη.
Σε κάθε περίπτωση όλη τη διαχείριση τη κάνω από το app μέσω wifi που οι ενδείξεις εκ των πραγμάτων συμφωνούν.

Όνομα χρήστη