Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
elenna83vn

Το έβαλα δούλευε κανονικά όταν το έκλεισα μετά από 3 ώρες για να το πάω στο άλλο δωμάτιο είδα το νερό να τρέχει έξω άνοιξα το καπάκι μέσα στο κάδο δεν έχει ούτε σταγόνα όλο το νερό έτρεχε έξω Ξέρει κάποιος που είναι το πρόβλημα

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

xarismele

Τον εχω εδω και ενα μηνα σε ενα χωρο γυμναστηριου 130 τμ δουλευει τελεια. οντως τις ωρες με πολυ κοσμο που ανεβαινει η υγρασια δουλευει στο φουλ και παλευει να τη κατεβασει. Γενικα εχω καταλαβει οτι θα κατεβασει την υγρασια οταν θα φυγει ο κοσμος ή θα εχει πιο ξερο κλημα.. με αυτο το σκεπτικο λοιπον ειναι τελειο. τωρα αν αλλοι κανουν καλυτερη δουλεια δν το ξερω .

Όνομα χρήστη
Jack_Sparrow6729

Μια εικόνα Έλενα είναι χίλιες λέξεις.Στο εγχειρίδιο χρήσης προτείνουν να τοποθετήσω χαλάκι για τον θόρυβο ,επίσης σε χώρους που υπάρχει υψηλή υγρασία δημιουργείται κάποιες φορές περιμετρικά υγρασία στην συσκευή από την υγροποίηση της .

Όνομα χρήστη
georgebf89

τσέκαρε να το δοχείο έχει τοποθετηθεί σωστά

Όνομα χρήστη
immunity

Εχουν βαλβιδα αποχετευσης για να στελνεις με σωληνα το νερο κατευθειαν σε μπανιερα κτλ. (οπως το πλυντηριο ρουχων) ώστε να μην χρειαζεται να αδειαζεις το δοχειο καθε φορα που γεμιζει.
Μαλλον δεν ειναι κλειστη αυτη η βαλβιδα και φευγει απο εκει το νερο

Όνομα χρήστη