Αν την σετάρεις και μετά κλείσεις το router, η κάμερα θα συνεχίσει να καταγράφει (στην microSD) αλλά δεν θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις και για να δεις τι έχει καταγράψει θα πρέπει είται να την ξανά συνδέσεις στο router ή να βγάλεις την κάρτα μνήμης και να δεις το περιεχόμενο σε κάποιον υπολογιστή.