Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
koukos19

Καλησπέρα, Σκέφτομαι να το χρησιμοποιησω για home cinema και να το συνδεσω σε εναν ενισχυτη 320w τι λέτε ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

armosialos

δεν υπαρχει ενισχυτης που βγαχει 320 watt στα 8 ohm για κεντρικο καναλι. ποιο ενισχυτη εχετε για νας σας πω αν σας κανει? λογικα σας κανει κ με το παραπάνω

Όνομα χρήστη
ArchonNick

Η εξοδος για το κεντρικο βγαζει 320W? Αν βγαζει τοσα πολλα, ισως να το καψεις αν τον πας τον ενισχυτη σου πανω απο το 1/4 (320/4 = 80). 75W ειναι το μεγιστο που αντεχει το ηχειο. Αν δεν τον πας τον ενισχυτη σου τοσο πολυ, μπορεις ανετα.

4 Σχόλια

koukos19

Άρα είναι καλό ηχείο για έναν χώρο 30 τετραγωνικά... ουσιαστικά μόνο για τηλεόραση το θέλω χαλαρά θα παίζει. Σκεφτόμουν για κανα έτοιμο μικρό home cinema Αλλά εφόσον έχω τον ενισχυτή για αυτό είπα να πάρω απλά ένα ηχείο Προτεινεις ξατι άλλο Ευχαριστω

ArchonNick

Το ηχειο ειναι καλο. Αλλα μονο του? Εκτος κι αν εχεις κι αλλα ηχεια ή παρεις δυο τετοια. Αλλα δεν θα σου προτεινα να παρεις δυο ηχεια για LR. Δεν ειναι full range. Ειναι τελειο για κεντρικο ηχειο αλλα οχι για να το βαλεις να παιξει ως δεξι-αριστερο. Γραψε ολο το σκεπτικο σου μηπως σε βοηθησω.

koukos19

Για σαλόνι με σύνδεση σε τηλεόραση για home cinema σε δωμάτιο των 30 τετραγωνικών μέτρων. Για κάτι οικονομικό ψάχνομαι δε θέλω να ξεφύγω. Μιας και έχω τον ενισχυτή ας ξεκινήσω από αυτό και βάζω ηχεία στη συνέχεια δεξιά αριστερά

ArchonNick

Ενταξει. Απλα για να μην εχεις τα ηχεια της τηλεορασης? Τοσο χαλια ειναι? Για αρχη καλο ειναι. Οταν θα βαλεις και αλλα ηχεια, θα απογειωσεις την ποιοτητα ακροασης.

Όνομα χρήστη