Είναι εύκολος στο σήκωμα; εννοώ να μην θέλει δύναμη
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
καλό θα είναι αν δεν το χουμε δοκιμάσει να μην λέμε τη γνώμη μας γιατί εγώ τον παρέλαβα με βάση αυτό που διάβασα ότι είναι πολύ εύκολος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολο γιατί το κομμάτι της μανιβέλας είναι πολύ κοντό και δεν βολεύει καθόλου θέλει τεράστια δύναμη δεν έχω ξαναδεί τόσο δύσκολο γρύλο ενώ είναι πολύ στιβαρός και φαίνεται καλά ποιοτικά δύο είναι τα μειονεκτήματα του το ένα ότι είναι κοντό οι μανιβέλα και δεν μπορεί να έχεις μεγάλο υπομόχλιο και το άλλο επειδή το σπείρωμα το τραπεζοειδές πρέπει να έχει πολύ μεγάλο βήμα αποτέλεσμα να σηκώνεται πολύ γρήγορα αλλά να θέλει τεράστια δύναμη θα έπρεπε να είναι πιο λεπτό το σπείρωμα να θέλει λιγότερη δύναμη και σηκώνεται πιο αργά
Πολύ εύκολος. Αρκετά καλό εργαλείο
1 Σχόλιο
καλό είναι αν δεν τον έχεις δοκιμάσει να μην εκφέρεις απόψε γιατί παίρνεις κόσμος στο λαιμό σου τον παρέλαβα μόνο και μόνο επειδή διάβασα αυτό που έγραψες και με απογοήτευσε γιατί θέλει πάρα πάρα πάρα πολύ δύναμη είναι αδύνατον να δουλέψει είναι λάθος και η μανιβέλα αλλά και το σπείρωμα είναι χοντρό το βήμα του για να ανεβαίνει γρήγορα αλλά δεν μπορεί να ανέβει δεν έχει δύναμη δεν έχει ροπή για να ανέβει το γράφω αυτό για να βοηθήσω μελλοντικούς πελάτες να μην την πατήσουμε όπως την πάτησα και εγώ μόνο το θάρρος καλό προαίρετα το γράφω