Είναι εύκολος στο σήκωμα; εννοώ να μην θέλει δύναμη
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
καλό θα είναι αν δεν το χουμε δοκιμάσει να μην λέμε τη γνώμη μας γιατί εγώ τον παρέλαβα με βάση αυτό που διάβασα ότι είναι πολύ εύκολος είναι πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολο γιατί το κομμάτι της μανιβέλας είναι πολύ κοντό και δεν βολεύει καθόλου θέλει τεράστια δύναμη δεν έχω ξαναδεί τόσο δύσκολο γρύλο ενώ είναι πολύ στιβαρός και φαίνεται καλά ποιοτικά δύο είναι τα μειονεκτήματα του το ένα ότι είναι κοντό οι μανιβέλα και δεν μπορεί να έχεις μεγάλο υπομόχλιο και το άλλο επειδή το σπείρωμα το τραπεζοειδές πρέπει να έχει πολύ μεγάλο βήμα αποτέλεσμα να σηκώνεται πολύ γρήγορα αλλά να θέλει τεράστια δύναμη θα έπρεπε να είναι πιο λεπτό το σπείρωμα να θέλει λιγότερη δύναμη και σηκώνεται πιο αργά
Πολύ εύκολος. Αρκετά καλό εργαλείο
1 Comment
καλό είναι αν δεν τον έχεις δοκιμάσει να μην εκφέρεις απόψε γιατί παίρνεις κόσμος στο λαιμό σου τον παρέλαβα μόνο και μόνο επειδή διάβασα αυτό που έγραψες και με απογοήτευσε γιατί θέλει πάρα πάρα πάρα πολύ δύναμη είναι αδύνατον να δουλέψει είναι λάθος και η μανιβέλα αλλά και το σπείρωμα είναι χοντρό το βήμα του για να ανεβαίνει γρήγορα αλλά δεν μπορεί να ανέβει δεν έχει δύναμη δεν έχει ροπή για να ανέβει το γράφω αυτό για να βοηθήσω μελλοντικούς πελάτες να μην την πατήσουμε όπως την πάτησα και εγώ μόνο το θάρρος καλό προαίρετα το γράφω