What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
George-T

Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος σε γρήγορη γραμμή για να τσεκάρει αν πιάνει αυτά που λέει? ( Έχω 1gbps fiber και στα 10μ απο το ρούτερ ασύρματα στα 5ghz συγχρονίζω με απλό Usb2.0 adapter tplink μιας κεραίας των 65mbps στα 40-50 ενώ με καλώδιο κανονικά πιάνω 940 και με λαπτοπ απέναντι από το ρούτερ (2μ) πιάνω 650mbps )

Username

3 Replies

Username
jimpapi

τώρα που το δοκίμασα σου λέω πως δεν τα πάει άσχημα αλλα μην περιμένεις παραπάνω από 750-800 mbps σε απόσταση 5-6 μέτρων από το router. Μόνο με intel ax εγώ χτυπάω πάνω από 1000 mpbs σε 5-6 μέτρα από το ρούτερ. Και δοκίμασα άλλα 2 usb ax adapters με realtek chip και όλα μέγιστο 400-600. Εάν δεις την κριτική μου θα δεις και τα Screenshots της σύγκρισης με το intel ax200

4 Comments

George-T

Το αγόρασα και για κάποιον λόγο το δικό μου δεν έβλεπε καθόλου την 5G μπάντα (δοκιμάστηκε και σε λάπτοπ 1 μέτρο από το ρούτερ) ακολούθησα όλες τις οδηγίες της TPLink και τίποτα ενώ στην 2,4GHz λειτουργούσε κανονικά και φυσικά όλες οι υπόλοιπες συσκευές βλέπουν το 5GHz δίκτυο (κινητά τηλεόραση ταμπλετ). Το επιστρέφω για να δοκιμάσω με PCI. Ήθελα απλά απο απορία να ρωτήσω αν έκανες κάποια ρύθμιση στο ρούτερ ή έπιασε κατευθείαν plug&play την 5G μπάντα (Win11 γνήσια, ρούτερ ΖΤΕF670L, 1Gbps Inalan σε 2 μηχανήματα οι δοκιμές)

jimpapi

μα φυσικά...εάν είσαι μακριά αυτόματα επιλέγει τα 2.5 g. Για να συνδεθείς σε 5g πρέπει να πας στις ρυθμίσεις Device manager > network adapters > να το βρείς και να πας με δεξι κλικ properties >advanced και να βαλεις preferred band 5g. Αν και πάλι παει στο 2.5 g τότε πρέπει να φτιάξεις στο ρουτερ ξεχωριστό δικτυο με μόνο το 5g με άλλο όνομα ωστε να συνδεθείς σε αυτό (που θαναι αποκλειστικά 5g οπότε υποχρεωτικά θα συνδεθεί και το tp-link με 5g). ΑΝ τίπτε δε σου δουλέψει ...πετα το και πάρε intel ax200 εσωτερική κάρτα και άλλαξε την παλιά που έχεις.

George-T

Θα δοκιμάσω με εσωτερική τα properties ήτανε στα 5Ghz και τα πείραξα για να μη βλέπει καθόλου την 2.4 αλλά δεν λειτουργούσε ούτε και στο λάπτοπ 1 μέτρο απ' το ρούτερ. Μάλλον μου έτυχε ελαττωματική μονάδα, δυστυχώς για ρυθμίσεις ρούτερ πρέπει να επικοινωνήσω με inalan καθώς έχουν αλλάξει pass στο ρούτερ και δεν έχω πρόσβαση με τους εργοστασιακους κωδικούς για να δοκίμαζα.

pkout

μην περιμενεις με το ρουτερ της ιναλαν να πιασεις ασυρματα μεγαλες ταχυτητες δεν ειναι καν τεχνολογιας AX(WiFi6) ειναι τεχνολογιας AC(WiFi5)

Username
Ioannis Pin

Προσωπικά δεν έχω πιάσει τις ταχύτητες που αναφέρει.

Username