Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ampalaeo

Να με ειδοποιεί μόνο όταν κάποιος πατάει το κουμπί γίνεται? Δηλαδή αν απενεργοποιείται η ανίχνευση κίνησης ώστε να διαρκεί παραπάνω η μπαταρία.
Επίσης επειδή θα το βάλω σε αυλόπορτα που θα το χτυπάει η βροχή και ο ήλιος, θα αντέξει? Έχει κάποιο ειδικό κλειδί για να ξεκλειδώνει ή το βγάζει όποιος νά'ναι και το κλέβει?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Panagiotis Gr

ναι γίνεται και μάλιστα έτσι η μπαταρία θα κρατήσει όπως το εκτιμώ 2 μήνες τουλάχιστον. Θα αντέξει, προς το παρόν είναι δοκιμασμένο στον ήλιο και στην βροχή και δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Σε κρύο και χιόνι δεν ξέρω ακόμα. Δεν έχει κάποιο ειδικό κλειδί εάν κάποιος θέλει να το κλέψει θα το πάρει σχετικά εύκολα. Έχει βέβαια antitheft alarm και θα χτυπήσει κάνοντας φασαρία και θα σου έρθει και push notification αλλά πλέον θα είναι αργά.

2 Σχόλια

giorgos_oikonomou53

υπαρχει η δυνατοτα τοποθετησης μονο με αυτοκολλητο? καθως θα τοποθετηθει πανω σε τζαμαρια. Η απαιτειται βιδωμα σε σταθερη επιφανεια?

Panagiotis Gr

ναι μπορείς να το βάλεις πάνω σε τζαμαρία, μάλιστα η βάση του έχει ήδη αυτοκόλλητη ταινία (δεν ξέρω την ποιότητα της αλλά δείχνει αρκετή για να το στηρίξει, άλλωστε δεν είναι βαρύ.)

Όνομα χρήστη