Ολοι λέτε για Netflix ,Disney κ.τ.λ εγω θα ρωτήσω για αλλα που θεωρώ ποιο σημαντικα ενα αν παίζει κανονικα StbEmuTV (που πιστεύω ναι )ένα αλλο αν μπορείς να βάλεις vpn για κάποιον browser μέχρι εδω τα εχει το ipad …αλλα αυτο δεν ξερω αν το τρέχει και ξεχωρίζει και ενα ipad…παίζει Stremio η κανα kodi …??Ευχαριστω !!!
2 Σχόλια
….απο οτι είδα εχεις και αυτο αλλα και τις Google…εδω θα διασταυρώσουμε κάποια πράγματα ,απο αυτα που εχεις γράψει δεν υποστηρίζει το στρεμιο και υποθέτω και κανα Κόντι …αλλα όσο για το stb κανεις λάθος οτι δεν αξιζει τα 7 ευρώ που θα δώσει κάποιος …τέτοια ταχύτητα δεν εχω ξανα δει πουθενά το εχω στο ipad και έπαθα πλάκα ,φαντάζομαι σε αυτο το μποξ πόσο γρήγορο θα ειναι…απο μποξ εχω δουλέψει beelink xiaomi αλλα και τις mecool ,εχω το mk7 και πήρα τελευταία και το mk2 plus 4k τις mecool στα 80 ευρώ περίπου απο την ίδια την εταιρία απο την Κίνα που έκανε περίπου 3 εβδομαδες να ερθει..χωρίς να ξερω η να εχω δει τις δυνατότητες τις Google αλλα στα λεφτά αυτα δεν υπάρχει το mecool αν δεις βαθμολογικά ειναι πολυ καλο αξιόπιστο και σαφώς πολυ ανώτερο απο τις ξιαομι υποθέτω και τις Google…
Πρώτα απ’όλα για το «mecool» δεν γνωρίζω.
Όσο για το «chromecast» το «stremio» και το «kodi» υπάρχουν ως εφαρμογές.
Το «STB» αν θέλεις την εφαρμογή σε virtual μορφή και όχι σε τίποτα «Mag» συσκευή υπάρχει και στις δυο συσκευές αλλά και σε κινητό. Αλλά δε χρεώνουν για την χρήση τις εφαρμογής και επιπλέον θα πρέπει να πληρώσεις και τον πάροχο για τα κανάλια. Επίσης το «STB» υπάρχει ως εφαρμογή και χωρίς να πάρεις τίποτα. Εγώ έχω μια «LG smart tv» με «WebOS» και υπάρχει στο «store» της τηλεόρασης.
Το «Apple TV» είναι πραγματικά θηρίο αλλά δυστυχώς άμα θες και stremio, «you’re out of luck»
Εγώ δεν κατάλαβα όμως εσυ θέλεις και ξένα κανάλια ή τύπου «COSMOTE tv» να βλέπεις μπάλα; Γιατί εκεί αλλάζει το πράγμα. Εκτός άμα ξες καμία λίστα «m3u» για τα αθλητικά.
Αλλά από την στιγμή που υπάρχει το «stremio» δεν αγγίζει να δίνεις λεφτά για ταινίες και σειρές.
Όσο για αλλά συσκευές οι οποίες υποστηρίζουν το «stremio» δεν ξέρω. Εγώ πείρα της «Google» μόνο και μόνο για το «stremio» σαν συσκευή όμως της «Apple» κάνω παραπάνω χρήση.
Εφόσον κατέληξες με άλλη συσκευή μια χαρά τότε.