What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
mary_maraki

Το σκουπακι που είναι αποσπώμενο είναι με το καλώδιο ή χωρίς ;

Username

1 Reply

stmisios

με το καλώδιο και είναι βαρύ γενικά

3 Comments

mary_maraki

Κάνει καλή δουλειά. ; Και από εξαρτήματα παίρνει δικά μου ας πούμε γιατί από ότι βλέπω δεν έχει δικά του. Και η χωρητικότητα του κάδου είναι επαρκής ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Sotiris_Riza

είναι σχετικά ικανοποιητικό, μπροστά είναι απλά ένα στρόγγυλο, αν τα εξαρτήματα σας έχουν παρόμοια διάμετρο ίσως μπορέσουν να μπουν . Ο κάδος είναι αρκετός, αλλά και να γεμίσει το άδειασμα του είναι πανεύκολο

stmisios

κάνει αρκετό θόρυβο.για μικρό σπίτι είναι οκ,για μεγαλύτερα δεν βολεύει. πρέπει να το σπρώχνεις προφανώς και δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο ελαφρύ.επίσης στις γωνιες δεν βολεύει, πχ στις κανονικες σκούπες βγάζεις το μπροστά μερος και μπορεις να καθαρίσεις τις γωνίες.για την τιμή του κάνεις κάποια δουλειά άλλα μην περιμένετε τρομερά πράγματα.ότι πληρώνεις παίρνεις..εγώ το πήρα λόγο τιμής για να βολευτώ και στο μέλλον θα πάρω κάτι καλύτερο..τελος πάντων αν κάποιος περιμένει τα ίδια αποτελέσματα με μια κλασική ηλεκτρική σκούπα νομίζω θα απογοητευτεί. Καλύτερα 30 ευρ παραπάνω και να πάρει μια οικονομική σκούπα με μεγάλο καλώδιο και εξαρτήματα..

Username