Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
PetrosF

μόλις τον άνοιξα και έβαλα την υγρασία στο 45% αφου συμφωνα με τις οδηγιες πρεπει να λειτουργησει ενα 24ωρο σερι. ετσι τη κατεβασα για να ειμαι σιγουρος οτι θα δουλεψει. μεχρι να πιασει τα επιθυμητα επιπεδα υγρασιας, ακουγεται οσυμπιεστής να δουλεύει και ο θόρυβος που κάνει είναι σαν ένα τρίξιμο. είναι φυσιολογικο; όταν βάζω τη ρύθμιση στο 55% και τη πιάνει και λειτουργεί μόνο ο ανεμιστήρας είναι όντως αθόρυβος. όταν όμως τον έκλεισα και το άνοιξα παλι, αφού λειτούργησε παλι ο συμπιεστης και σταμάτησε, μετά έκανε σαν εξωτερική μονάδα air-condition. εζω πέσει σε ελαττωματικό προιον; πρώτη φορά αγοράσω αφυγραντηρα και δεν ξερω τι να περιμενω

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

PetrosF

για να βοηθήσω και κάποιον άλλο, έστειλα με mail βίντεο στην εταιρεια και μου απάντησαν πως είναι ελαττωματικό. επειδή βλέπω πως και άλλοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα, αποφάσισα να αλλάξω και να παω σε inventor. με 30 ευρώ παραπάνω αγοράζει κάποιος ένα προϊόν από μια εταιρεία που θεωρείται κορυφή στους αφυγραντηρες. ομορφο το design του Morris, μεγάλο και το δοχείο νερού, αλλά αν δεν λειτουργεί σωστά τι να το κανεις...

Όνομα χρήστη