What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
panosaalex

Κάνει και σε άλλους σαν τρακτέρ όταν παίρνει μπροστά;

Username

3 Replies

Dimitris_karres

Το αγόρασα πριν 2 βδομάδες. Ο ηχος από τον συμπιεστή μαζί με το τρίξιμο τον πλαστικών ακουγόταν σαν κοφλερ. Το γύρισα ρην επόμενη μέρα και μου το αντικατεστησαν.. Αυτό που έχω τώρα δεν θα πω κελαηδάει... Αλλά σίγουρα είναι 70% κάτω ο θόρυβος. Μια χαρά δηλαδή. Από ότι βλέπω έχουν αρκετή το ίδιο πρόβλημα.. Αλλαγή άμεσα.. Μην το σκέφτεστε η ρωτάτε. Τρομερή διαφορά το 1 με το αλλο

Username
s_soulis

Δεν κάνει πολύ θόρυβο. Βασικά δεν έχει μηχανικούς θορύβους που έχουν άλλοι και είναι από τα πλέον αθόρυβα μηχανήματα που εγώ έχω ακούσει. ΠΟΛΥ χαμηλό γουργούρισμα και δεν έχει τρανταγμούς, και το βασικότερο δεν έχει τη βαβούρα του ανεμιστήρα που έχουν άλλα μοντέλα.

Τώρα για το κεφάλαιο ηχομέτρηση, αυτή κανονικά γίνεται σε χώρο στούντιο και σε απόσταση 1 μέτρου. Πάνω από τον αφυγραντήρα όπου βασικά φυσάει, είναι λογικό να έχεις φασαρία. Και γενικά, ο αφυγραντήρας δεν ειναι κλιματιστικό πχ για να τον έχεις να δουλεύει πάνω από το κεφάλι σου το βράδυ ενώ κοιμάσαι.

Username
nikos_pappas7184

Δεν κάνει σαν τρακτερ έχει της τάξης του 50-54db ακριβώς από πάνω του με το ηχομετρο του κινητού τώρα όλοι λένε ότι τους κάνει λίγο θόρυβο η είναι έτσι και όλοι δουλεύουν έτσι, η είναι ελλατωματικη παρτίδα τι να πω θα δείξει θα τον κρατήσω 2-3 μέρες σε χρήση και ανάλογα θα δω μήπως τον πάω πίσω παντός ο θόρυβος είναι ανεκτος σε απόσταση 2-3 μέτρα είναι Στ 38-40db στον δικό μου τουλάχιστον

3 Comments

panosaalex

Εμένα τρίζει. Αν τον ανασηκωσεις βαζοντας κατι κατω, απο την μια πλευρα, σταματαει.

george_bl

ποιά εφαρμογή ηχόμετρου κατέβασες? όλες δείχνουν διαφορετικές τιμές

nikos_pappas7184

Όχι εμένα δεν τρίζει είναι καθαρά ο θόρυβος που κάνει ο συμπιεστής πήγα τον άλλαξα στο κατάστημα και ο δεύτερος κάνει ακριβός τον ίδιο θόρυβο άρα δεν είναι ελάττωμα απλά δεν είναι 37 που λένε...

Username