Κάνει και σε άλλους σαν τρακτέρ όταν παίρνει μπροστά;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
Το αγόρασα πριν 2 βδομάδες. Ο ηχος από τον συμπιεστή μαζί με το τρίξιμο τον πλαστικών ακουγόταν σαν κοφλερ. Το γύρισα ρην επόμενη μέρα και μου το αντικατεστησαν.. Αυτό που έχω τώρα δεν θα πω κελαηδάει... Αλλά σίγουρα είναι 70% κάτω ο θόρυβος. Μια χαρά δηλαδή. Από ότι βλέπω έχουν αρκετή το ίδιο πρόβλημα.. Αλλαγή άμεσα.. Μην το σκέφτεστε η ρωτάτε. Τρομερή διαφορά το 1 με το αλλο
Δεν κάνει πολύ θόρυβο. Βασικά δεν έχει μηχανικούς θορύβους που έχουν άλλοι και είναι από τα πλέον αθόρυβα μηχανήματα που εγώ έχω ακούσει. ΠΟΛΥ χαμηλό γουργούρισμα και δεν έχει τρανταγμούς, και το βασικότερο δεν έχει τη βαβούρα του ανεμιστήρα που έχουν άλλα μοντέλα.
Τώρα για το κεφάλαιο ηχομέτρηση, αυτή κανονικά γίνεται σε χώρο στούντιο και σε απόσταση 1 μέτρου. Πάνω από τον αφυγραντήρα όπου βασικά φυσάει, είναι λογικό να έχεις φασαρία. Και γενικά, ο αφυγραντήρας δεν ειναι κλιματιστικό πχ για να τον έχεις να δουλεύει πάνω από το κεφάλι σου το βράδυ ενώ κοιμάσαι.
Δεν κάνει σαν τρακτερ έχει της τάξης του 50-54db ακριβώς από πάνω του με το ηχομετρο του κινητού τώρα όλοι λένε ότι τους κάνει λίγο θόρυβο η είναι έτσι και όλοι δουλεύουν έτσι, η είναι ελλατωματικη παρτίδα τι να πω θα δείξει θα τον κρατήσω 2-3 μέρες σε χρήση και ανάλογα θα δω μήπως τον πάω πίσω παντός ο θόρυβος είναι ανεκτος σε απόσταση 2-3 μέτρα είναι Στ 38-40db στον δικό μου τουλάχιστον