What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
thourio39

Καλησπέρα 52 χρονών με ελαφρύ χαλάρωση στο οβάλ του προσώπου.. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω????

Username

3 Replies

elzaf

Πιστεύω δεν έχει τόσο σχέση η ηλικία, αλλά η κατάσταση της επιδερμιδας. Θα πάρω 2η φορά την κρέμα νύχτας (μόνο αυτή έχω χρησιμοποιήσει), κρατάει πάρα πολύ γιατί θέλει να βάζεις λίγη. Είμαι 55 ετών με μικτό δέρμα χωρίς πολλές ρυτίδες, τα κλασικά: ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ελαφρύ πόδι χήνας, λίγη χαλάρωση στο λαιμό. Αυτή η κρέμα είναι σούπερ, κάνει φοβερή ενυδάτωση, κάνει το δέρμα σαν βελούδο, δεν έβγαλα ποτέ σπυράκι από τη χρήση της και οι ρυτίδες γεμίζουν. Γενικά έχει λίγο τσιμπημένη τιμή (για μένα), αλλά αξίζει!!!!

Username
suzana_kotsiourou

Ιδανικη σειρα για εσενα ειναι η lierac premium, την χρησιμοποιω χρονια, ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Εχουμε την ιδια ηλικια!!!!

Username
ioannapntz

Κι εγώ αυτή την απάντηση θα ήθελα γιατί με μπερδεύει όταν λέει ότι είναι για όλες τις ηλικίες!

3 Comments

suzana_kotsiourou

Ιδανικη σειρα για εσενα ειναι η lierac premium, την χρησιμοποιω χρονια, ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Εχουμε την ιδια ηλικια!!!!

elzaf

Πιστεύω δεν έχει τόσο σχέση η ηλικία, αλλά η κατάσταση της επιδερμιδας. Τώρα θα πάρω 2η φορά την κρέμ νύχτας (μόνο αυτή έχω χρησιμοποιήσει), κρατάει πάρα πολύ γιατί θέλει να βάζεις λίγη. Είμαι 55 ετών με μικτό δέρμα χωρίς πολλές ρυτίδες, τα κλασικά: ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ελαφρύ πόδι χήνας, λίγη χαλάρωση στο λαιμό. Αυτή η κρέμα είναι σούπερ, κάνει φοβερή ενυδάτωση, κάνει το δέρμα σαν βελούδο, δεν έβγαλα ποτέ σπυράκι από τη χρήση της και οι ρυτίδες γεμίζουν. Γενικά έχει λίγο τσιμπημένη τιμή (για μένα), αλλά αξίζει!!!!

Username