Καλησπέρα 52 χρονών με ελαφρύ χαλάρωση στο οβάλ του προσώπου.. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω????
See in detail the terms of use for the Product Questions
3 Replies
Πιστεύω δεν έχει τόσο σχέση η ηλικία, αλλά η κατάσταση της επιδερμιδας. Θα πάρω 2η φορά την κρέμα νύχτας (μόνο αυτή έχω χρησιμοποιήσει), κρατάει πάρα πολύ γιατί θέλει να βάζεις λίγη. Είμαι 55 ετών με μικτό δέρμα χωρίς πολλές ρυτίδες, τα κλασικά: ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ελαφρύ πόδι χήνας, λίγη χαλάρωση στο λαιμό. Αυτή η κρέμα είναι σούπερ, κάνει φοβερή ενυδάτωση, κάνει το δέρμα σαν βελούδο, δεν έβγαλα ποτέ σπυράκι από τη χρήση της και οι ρυτίδες γεμίζουν. Γενικά έχει λίγο τσιμπημένη τιμή (για μένα), αλλά αξίζει!!!!
Ιδανικη σειρα για εσενα ειναι η lierac premium, την χρησιμοποιω χρονια, ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Εχουμε την ιδια ηλικια!!!!
Κι εγώ αυτή την απάντηση θα ήθελα γιατί με μπερδεύει όταν λέει ότι είναι για όλες τις ηλικίες!
3 Comments
Ιδανικη σειρα για εσενα ειναι η lierac premium, την χρησιμοποιω χρονια, ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Εχουμε την ιδια ηλικια!!!!
Πιστεύω δεν έχει τόσο σχέση η ηλικία, αλλά η κατάσταση της επιδερμιδας. Τώρα θα πάρω 2η φορά την κρέμ νύχτας (μόνο αυτή έχω χρησιμοποιήσει), κρατάει πάρα πολύ γιατί θέλει να βάζεις λίγη. Είμαι 55 ετών με μικτό δέρμα χωρίς πολλές ρυτίδες, τα κλασικά: ρινοπαρειακές, μεσόφρυο, ελαφρύ πόδι χήνας, λίγη χαλάρωση στο λαιμό. Αυτή η κρέμα είναι σούπερ, κάνει φοβερή ενυδάτωση, κάνει το δέρμα σαν βελούδο, δεν έβγαλα ποτέ σπυράκι από τη χρήση της και οι ρυτίδες γεμίζουν. Γενικά έχει λίγο τσιμπημένη τιμή (για μένα), αλλά αξίζει!!!!